Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера се враќам накај дома со кола и ме застануваат џандари поради рутинска контрола. Откога ми ги прегледаа документите едниот од нив го виде осважувачот со амблемот на Јуве закачен на ретровизор и ми вика: "По знакчево се гледа дека си некој криминалец." Се да му ебам џандарско!!!

Полицаецот:

20230223_170026.jpg

Зар е можно во март Италија да има 7 претставници во Европа?
Јувентус ќе биде првиот тим што истовремено ќе игра Лига на Шампиони и Серија Б.

Има некоја друга екипа у Серија А што има тренер бивш играч на Интер? :icon_lol:

И Станковиќ и Мота им скинаја бодои

Има некоја друга екипа у Серија А што има тренер бивш играч на Интер? :icon_lol:

И Станковиќ и Мота им скинаја бодои
Има, оној на Салернитана Пауло Соуса што личи на геј конобар во некој елитен и прескап скопски џет-сет ресторан.

Како да не го заебаваат после бе :pos: :pos:
Zatoa i vise ne mi interesen fudbalot , zaradi vakvi likovi kako Hakan , ne e problem da pravis transfer vo gradski rival , ama da bides mocko i da ne si blagodaren toa e drugo .
Ja ne pamtam deka Sidorf Pirlo da praval vakvi propusti , zatoa i fudbalot ne e ist kako sto bese pred 15 god
Koga citam vo twiter deka tranferot na Hakan e vo isto ramniste kako toj na Pirlo mi se ide da prodavam tv i da ne gledam 10 god fudbal

Некаде прочитав дека таа клаузула од 20 милиони за Дибала, Рома може да ја поништи доколку му даде плата од 6 милиони.

Има вистина или глупости пишуваат?
Точно е дека со нов договор и поголема плата секако дека ќе се тргне таа клауза, се шпекулира дека ќе му понудат околу 6мил. Се зависи од тоа дали ќе се пласираат во ЛШ, ако се пласираат, тогаш и да не му го продолжат договорот, таа клауза од 20мил нема да важи. И многу зависи од тоа дали Мурињо ќе останеш. Првично се збореше дека доколку си оди Мурињо и тој ќе си оди, сега демек и да си оди Мурињо секако сакал да остане.
А Мурињо доколку влеземе во ЛШ, ќе бара гаранции дека летово ќе се инвестира барем во три играчи(бек,средњак, офанзивец) од типот на Дибала, па ќе видиме..

Како тргнала работава, Наполи ќе освои со 30+ бодови од вториот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom