Обложување на нет

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Na mozzart.com dobivkite od bonus kako mozam da gi prefrlam vo glavni sredstva ziti se. Ima pravilo nad 35 vrtenja da napravam i da go deaktiviram bonusot za da mozam da prefrlam toa go pravam i parite isczenuvaat gi nema eve nekolku pati isto mi se slucuva ama posledniov pat 800 evra izgorea taka ne se malku. Im pisam na tie se pravat mutavi ili ne vrakaat. Moze li nekoj da mi objasni ??
Прати скриншот од понудата.

Да да не ти пишува случајно 35 times wager? Ако ти е wager 35, тоа не значи 35 вртења. Тоа значи 35 пати бетови во вредност од депозитот. Ако си ставил 20 евра депозит x 35 wager = треба да искоцкаш 700 евра за да ти биде бонусот префрлен во пари (cashier) спремни за подигнување. Ова не значи да додаваш нов депозит, него со парите од бонусот да направиш барем 700 евра за да можеш да ги искоцкаш а после тоа што ќе направиш фатиш или изгубиш до тебе е. Односно се што ќе фатиш после тие 35 пати - тоа е сумата спремна за подигнување.

Инаку, Mozzart.com не е превара, тоа е глобалниот веб на Моцарт. Последнава година имаат некоја чудна политика и бараат доста податоци за верификација на профил.

Мене ми бараа само лична карта и слика селфи со датум на лист. Ова беше пред сигурно 2 години.

Пс: Види го wager-от дали е 35 пати на бонусот или е на цела уплата. Ако ти е на цела уплата, тогаш пример 20 депозит + 20 бонус, 40 еур x 35 = 1,400 еур треба во уплати/бетови да направиш. Башка ти пишува на самиот дашборд кај бонусот уште колку имаш за да ти се ослободи во %.

Член од
3 септември 2020
Мислења
366
Поени од реакции
1.484
@LeeNox_Red dali te isplatija mozzart ?
Не брат,ме мотат дека имаат технички проблем со исплата на скрил,и дека работат на решавање на проблемот,да бидам стрпелив ке ги добијам парите...

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Не брат,ме мотат дека имаат технички проблем со исплата на скрил,и дека работат на решавање на проблемот,да бидам стрпелив ке ги добијам парите...
Zasto ne im pobaras isplata preku banka ?
Автоматски споено мислење:

Daj mu IBAN i baraj da te isplatat preku banka neka ne glumat mnogu.

Член од
20 февруари 2023
Мислења
8
Поени од реакции
0
İmali nekoj sto povlekol pari od online sportski kladilnici primer kako Bet365 ili bwin ,kako e procedurata za danokot.od napred falavi mnogu..pozzz

Член од
12 февруари 2023
Мислења
25
Поени од реакции
5
imas tema - Online oblozuvanje, tamu obrati se..
А оваа што тема е, за рецепти??

Јас на моцарт дирекно на виза картица ги вадам, немам никаков проблем и ако е поголема добивка на по малку по 100 евра на неколку пати ги вадам, а со мастер неможи.Пробај

Последно уредено:
Член од
3 септември 2020
Мислења
366
Поени од реакции
1.484
А оваа што тема е, за рецепти??

Јас на моцарт дирекно на виза картица ги вадам, немам никаков проблем и ако е поголема добивка на по малку по 100 евра на неколку пати ги вадам, а со мастер неможи.Пробај
Како неможе на Мастер?

received_726897695512925.jpeg

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Zamislete na drugarot mu imaat zarobeno 8000€ od mozartbet i povekje od 2 nedeli i uste ne mu gi isplakjaat, sto da se kaze za ova osven deka ne se bash legit i im se moze pa si igraat kurot...
Niedna kladilnica ova ne bi go napravila...

I jas se iznervirav mnogu.
Da mi dolzea na mene 8000€ imase po brza postapka da gi isplatat

Razmisluvam sto bi pravel jas da sum na negovo mesto, ne mozam da odlucam no bi se mrdnal vo sekoj slucaj i toa mnogu, ako me igraat vaka za 8000 evra...

Последно уредено:
Член од
3 септември 2020
Мислења
366
Поени од реакции
1.484
Zamislete na drugarot mu imaat zarobeno 8000€ od mozartbet i povekje od 2 nedeli i uste ne mu gi isplakjaat, sto da se kaze za ova osven deka ne se bash legit i im se moze pa si igraat kurot...

Razmisluvam sto bi pravel jas da sum na negovo mesto, ne mozam da odlucam no bi se mrdnal vo sekoj slucaj i toa mnogu, ako me igraat vaka za 8000 evra...
Трпение,спасение брат мој...а да влезеше ти знаеш каков тикет во неделата имав,кај ке беше крајот!

Член од
12 февруари 2023
Мислења
25
Поени од реакции
5

Не ги вадете наеднаш бе луѓе од искуство кажувам, џек пот ми се падна 1000 и нешто евра беше тој вториот на по малку си ги извлеков и тоа за два дена ми стигнаа

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Не ги вадете наеднаш бе луѓе од искуство кажувам, џек пот ми се падна 1000 и нешто евра беше тој вториот на по малку си ги извлеков и тоа за два дена ми стигнаа
Ima razlika od 1000 do 8000€... veruvam ke go isplatat na kraj i ke bide ok no mnogu ja preterale.

Член од
3 септември 2020
Мислења
366
Поени од реакции
1.484
Sakav da kazam po 100 da gi vadi i ne site naednas, a toa deka ima razlika ima hahah
А шо има врска како ке ги извадам...
Значи шо ја претераа,ја претераа...
Со просто објаснување дека имаат технички проблем со исплата на Скрил,и дека нивни технички служби работат на решавање на проблемот...
А кога се уплаќаа средства преку истиот тој Скрил,и тие исти средства легнуваа во секунда на моцарт акаунтот немаше технички проблеми,нели?
За земање,да земаат немаат никакви проблеми,кога дојде време да земе играчот,е тогаш ке почнат со секакви измислици!

Kajgana Shop

На врв Bottom