- Член од
- 28 август 2009
- Мислења
- 1.529
- Поени од реакции
- 3.174
Прати скриншот од понудата.Na mozzart.com dobivkite od bonus kako mozam da gi prefrlam vo glavni sredstva ziti se. Ima pravilo nad 35 vrtenja da napravam i da go deaktiviram bonusot za da mozam da prefrlam toa go pravam i parite isczenuvaat gi nema eve nekolku pati isto mi se slucuva ama posledniov pat 800 evra izgorea taka ne se malku. Im pisam na tie se pravat mutavi ili ne vrakaat. Moze li nekoj da mi objasni ??
Да да не ти пишува случајно 35 times wager? Ако ти е wager 35, тоа не значи 35 вртења. Тоа значи 35 пати бетови во вредност од депозитот. Ако си ставил 20 евра депозит x 35 wager = треба да искоцкаш 700 евра за да ти биде бонусот префрлен во пари (cashier) спремни за подигнување. Ова не значи да додаваш нов депозит, него со парите од бонусот да направиш барем 700 евра за да можеш да ги искоцкаш а после тоа што ќе направиш фатиш или изгубиш до тебе е. Односно се што ќе фатиш после тие 35 пати - тоа е сумата спремна за подигнување.
Инаку, Mozzart.com не е превара, тоа е глобалниот веб на Моцарт. Последнава година имаат некоја чудна политика и бараат доста податоци за верификација на профил.
Мене ми бараа само лична карта и слика селфи со датум на лист. Ова беше пред сигурно 2 години.
Пс: Види го wager-от дали е 35 пати на бонусот или е на цела уплата. Ако ти е на цела уплата, тогаш пример 20 депозит + 20 бонус, 40 еур x 35 = 1,400 еур треба во уплати/бетови да направиш. Башка ти пишува на самиот дашборд кај бонусот уште колку имаш за да ти се ослободи во %.