G1-Killer
Life is a game
- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 361
- Поени од реакции
- 468
Adidas Ultra BoostДечки, ај дајте предлог патика од искуство после подолго пешачење низ град да не болат нозе.
Adidas Ultra BoostДечки, ај дајте предлог патика од искуство после подолго пешачење низ град да не болат нозе.
Износив и јас едни њу баланс, само не ми текнува точно кој модел беа, сега после долго време поминато во патики ме убиваат напред прстите и десната страна од десното стапало, демек планика патики купив, а после тоа и скечерс... Едноставно може до мојот од е и тоа е тоа.Њу Баланс 530 енкап. Позгодни патики не сум имал никогаш, се дешавало по цел ден да сум на нога и да не ме болат нозе. Јас ги имав у комбинација сиви со црвено, ама не можам да најдам слика.
Прегледај го приврзокот 368168
Уф не, ултрабуст пред се се дизајнирани за трчање.Adidas Ultra Boost
Многу олдскул бои. Дали ја има оваа иста патика кај нас, со оваа комбинација на бои?Њу Баланс 530 енкап. Позгодни патики не сум имал никогаш, се дешавало по цел ден да сум на нога и да не ме болат нозе. Јас ги имав у комбинација сиви со црвено, ама не можам да најдам слика.
Прегледај го приврзокот 368168
Не знам, јас ги купив негде 2017 во Грција. Веројатно има нешто слично у спортвижн или баз.Многу олдскул бои. Дали ја има оваа иста патика кај нас, со оваа комбинација на бои?
Имаш влажни и без алкохолКако чистите бели кожни патики? Со влажни марамчина претпоставувам дека ќе се оштетат (поради алкохол).