Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ова е црвен за Кулибали.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ли беа во офсајд Нкетиа и Одегард, а воедно и му сметаа на прегледноста на Мартинез при шутот на Жоржињо?
Или не важи бидејќи од пречката се одби топката?
Јавен апел, не го заебавјте @RATM . Од неофицијани извори, после голот на Саутемтон е на suicide watch. Не го заебавајте, да не го носи некој после на душа.
Те пуштиле од заложништво, имаш исплатено дел.
Добредојде назад. До следното банирање, наскоро.![]()
За ова ли дупче даваше, душо мачна? Газот ти го направија решето, губат од фенерџијата дома. Мене најискрено ми е жал за тебе во моментов. Да го имаше барем Влахович покрај тебе сега, да те гушне еднаш.![]()
Ама го споменав за Жоргињо прееска и сега од два профили на различни теми пишува и патетисува. Возрасен човек.
Оди во Автомобилизам пиши за дупчето, урнебесно е. Помалку бедно ќе се чувствуваш.
Еве и сликовото. Не викам дека сигурно е нерегуларен голот (т.е. кога топката би влегла директно во гол би бил 100% оф). Ама ме интересира дали тоа што завршува ударот во пречката, па си дава автогол Мартинез го поништува офсајдот?
Drygar ti li najde da zboris za baniranjeТе пуштиле од заложништво, имаш исплатено дел.
Добредојде назад. До следното банирање, наскоро.![]()