Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ли беа во офсајд Нкетиа и Одегард, а воедно и му сметаа на прегледноста на Мартинез при шутот на Жоржињо?

Или не важи бидејќи од пречката се одби топката?

Еве и сликовото. Не викам дека сигурно е нерегуларен голот (т.е. кога топката би влегла директно во гол би бил 100% оф). Ама ме интересира дали тоа што завршува ударот во пречката, па си дава автогол Мартинез го поништува офсајдот?

По правило, не би требало да влијае на тоа дали е офсајд или не, начинот на кој влегла топката во гол.

Јавен апел, не го заебавајте @RATM . Од неофицијани извори, после голот на Саутемтон е на suicide watch. Не го заебавајте, да не го носи некој после на душа.

Последно уредено:
Јавен апел, не го заебавјте @RATM . Од неофицијани извори, после голот на Саутемтон е на suicide watch. Не го заебавајте, да не го носи некој после на душа.

Те пуштиле од заложништво, имаш исплатено дел.
Добредојде назад. До следното банирање, наскоро. :coffee:

За ова ли дупче даваше, душо мачна? Газот ти го направија решето, губат од фенерџијата дома. Мене најискрено ми е жал за тебе во моментов. Да го имаше барем Влахович покрај тебе сега, да те гушне еднаш. :(

За ова ли дупче даваше, душо мачна? Газот ти го направија решето, губат од фенерџијата дома. Мене најискрено ми е жал за тебе во моментов. Да го имаше барем Влахович покрај тебе сега, да те гушне еднаш. :(

Ама го споменав за Жоргињо прееска и сега од два профили на различни теми пишува и патетисува. Возрасен човек. :pos:

Оди во Автомобилизам пиши за дупчето, урнебесно е. Помалку бедно ќе се чувствуваш.

Ама го споменав за Жоргињо прееска и сега од два профили на различни теми пишува и патетисува. Возрасен човек. :pos:

Оди во Автомобилизам пиши за дупчето, урнебесно е. Помалку бедно ќе се чувствуваш.

Барем еднаш да победеа или да дадеа повеќе од еден гол на натпревар, може помалку ќе те болеше.

Дупчето.

Челзи моментално би изгубил и од Детонит Плачковица...ептен се влезени во мизерна форма

Еве и сликовото. Не викам дека сигурно е нерегуларен голот (т.е. кога топката би влегла директно во гол би бил 100% оф). Ама ме интересира дали тоа што завршува ударот во пречката, па си дава автогол Мартинез го поништува офсајдот?

Не вервам дека влијаеа на видливоста иако се во офсајд. Ако е така, ќе треба да се поништат многу голови, како на пр. тие меѓу Пул - Спарс, Араенал - Палас, Сити - Бурнмаут и мал милијарда други.

Плус топката одеше во друг агол и не висока, а пред нив имаше 5 до 6 метра, од играч до голман.

Зашто се Челзи толкаво дно :toe:
Тухел не им чинеше ама овој Потеров ги закопа ептен.

Drygar ti li najde da zboris za baniranje :).....

Еден голем поздрав за најголемиот пациент и имбецил во поновава историја на форумот. Лик што би го ставил рамо со рамо со оној билдерон што цел форум пукаше спрдња пред неколку години, за најголемиот фраер што со лева рака јадел а со десна пишувал на форум. :pos:

Даворче да ми го лижеш под јаворче.

Кој скаут им го препорача Мудрик на Челзи? Типот не знае да води топка на право а не нешто повеќе. Мислам дека нема квалитет ни за Таврија а не за Премиер лига. Одамна немам видено поголемо дрво. На какви магариња се трошат тешки милиони, мајко мила.:facepalm:

Brej ama se grevovi celzi, ne znam pred Roman, ama otkako on dojde vakva mizerna statistika ne veruvam deka nekoj drug trener imal, a i igra. Trener ko Tuhel ne se brka za da doneses nekoj ko Pottah, umren amer.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom