Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не се лажам, откако дојде Жоржињо во Арсенал, немаат победа?
Им ја пренесе лузерската аура од оној отпадот за пластика. Ги контаминира.

Се знае Арсенал до кај може да тера вака, февруари максимум, после тоа очекувам потоп и веч виџено, борба за топ 4

почело је почело…

@cholismo :(

Аман бе еден пораз и одма се фативте, до крај и тие и Сити па и Јунајтед ќе испуштаат бодови. Тешко гостување му беше ова денеска, Евертон не е наивна екипа кога се играат дерби натпревари.
Автоматски споено мислење:
@cholismo :( :( :(
Ти спуштам капа за познавањето на Артета, Арсенал, Премиер лига и фудбалот севкупно... Лолз :icon_lol:

* лузерската аура од отпадот за пластика:

0_Chelsea-v-Zenit-St-Petersburg-UEFA-Champions-League-Group-H-Stamford-Bridge.jpg2307BA01-DE26-4B30-B406-7CC093EC0A30.jpeg0_GettyImages-1370180251jp.jpg76fb0dffa5d79ed7f13b1f33ae4c09ce.jpgE8jBPSzXMAM9lQt.jpeg

Ајде нахрани мачките сега и легнувај. Човекот пред две седмици пристигнат во клубот, виновен бил за лошата форма на Арсенал.
Пу, шуго. :pos:

Не гледав многу, први 30 минути и док беше полувреме ама од тоа што видов Арсенал играше криминално лошо, мислам дека почна да ги фаќа тоа „арсеналовско“, не знам како друкше да го кажам ама најдобрите нивни играчи денес, Сака, Мартинели и Одегард беа очај. Баш штета, иако сме ривали, комшики и слично, знам на кур ќе ми се качија со London is Red ама баш ми е криво, преку кур ми е од арогантново лигле Гвардиола да осваја. Сега секој тим против Арсенал ќе игра како да им е последен меч пошто ќе осеќаат крв.

Првично имаше информација дека е пронајден жив и дека е во болница, за што следуваше демант од неговиот тим каде изјавија дека направиле проверка во болницата и Атсу не бил таму. Денес, неговиот агент, соопшти дека неговото тело е пронајдено под урнатините.

Нека почива во мир.

Лузерската аура на Жоргињо. :place:

пинг: пропалитетот битолски.

Ok

Ok

Ако не се лажам, откако дојде Жоржињо во Арсенал, немаат победа?
Ok

Не ли беа во офсајд Нкетиа и Одегард, а воедно и му сметаа на прегледноста на Мартинез при шутот на Жоржињо?

Или не важи бидејќи од пречката се одби топката?

Јас бев огромен фан на Мартинез, можеби и единствен што велеше дека мора да се задржи во Арсенал, дека е и подобар голман од Лено (што сега е, ама тогаш не беше очигледно тоа) и што пекаше и квичеше кога го пуштивме да си оди. После тоа, дали славата го удри од глава, ама човекот стана курчало (во краток период си направи колекција на shithousery за цел живот). Прво некоја изјава дека upgrade на кариера си направил од Арсенал во Вила што направил трансфер, па ајде и тоа пробав да релативизирам (демек мисли на минутажа), потоа на сред финале на прогласување каде што милиони гледачи се мали деца прави гестикулација на полов орган во момент кога треба да е среќен и му се доделува награда, па фацата Мбапе како плаче, па секое изведување гол аут една минута одовлекување време, глумење повреди уште толку да одовлекува време, буквално со секој потег губи респект, еве и карма денес со голот му се случи. Колку повисоко лета некој, толку поболен ќе е падот кога ќе се приземји доле... Не е касно да се опраи, да го спушти некој на земја, вака ако продолжи е на добар пат да стане најгнасен играч во историја на фудбалот, а конкуренцијата е стварно голема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom