Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    728
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.342
Поени од реакции
6.413
За вас навивам, ако не ве приберат Русите ќе ве приберат во Голема Албанија.
Е тоа е више друго, граматички исправно.

pa ne e toj stoka... ti si. toj se bori za ti da ne bides stoka sto ke bide pratena na front koga ke snema ukrainci. doduse ne licno za tebe, ti slobodno teraj ama za drugite makedonci sto ete ne se u aus ili usa.
Дебели не ми го поти куров глеј си таму транџите на Тајланд.

Нема мака овој, за 5 минути ќе се нафати да го сецнат и ќе се клања во џамија.
За некој што катадневно дрка на муџите на Кадиров многу се опуштате со вреѓање на мусличите.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512

За некој што катадневно дрка на муџите на Кадиров многу се опуштате со вреѓање на мусличите.
Јас те фалам дека си прилагодлив, ти мене вреѓање, ццц ебате младината.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.439
Поени од реакции
24.635

Дебели не ми го поти куров глеј си таму транџите на Тајланд.

kopilj majka ti odmara od thailand pa redno e malku tebe da te stavime u fokus. lubrukanti ti podelija pa siri gazot sega naviknat si sekako.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
944
Поени од реакции
1.213
kopilj majka ti odmara od thailand pa redno e malku tebe da te stavime u fokus. lubrukanti ti podelija pa siri gazot sega naviknat si sekako.
Што и да пишете особено вие џабе е, посебно кога коментирате луѓе што се тука и не мрдаат нигде, дома се на своето.

Вие сте гамадот иселенички кој избегал од тука со бугарски пасош да пуши странски курови за доларче повеќе.

Ајт враќај се и со џогерот у вц.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.832
Поени од реакции
4.536
Не е битно дали Украинците се нацисти или не. За светскиот мир и благосостојба, битно е да бидат поразени.
еве ќе се направам мутав и ќе речам дека со пораз на едната страна ќе се постигне светски мир - што не е вистина ама нека ти биде.
Како ќе се постигне светска благосостојба со пораз на Украина, ај те молам елаборирај.

природно им доаѓа на дечките @Klinton ова местено е?
и зошто вака ниски ударци?
што сега? треба јас да ги правдам нацистите во видеово?
кога ќе прочитате книга подебела од сликовница, и размислите критички према сите спротивставени страни, логично би било да дојдете до заклучок дека неутрална поставеност е критичност спрема двете-повеќето страни. Ако сум против постапките на Русија - не значи сум за Украина или САД или ЛГБТ или нацизмот, или не знам ти која друга етикета. Штета што на некои луѓе им недостасува интелектуална моќ да разберат едноставни работи

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.873
Поени од реакции
23.272
Што и да пишете особено вие џабе е, посебно кога коментирате луѓе што се тука и не мрдаат нигде, дома се на своето.

Вие сте гамадот иселенички кој избегал од тука со бугарски пасош да пуши странски курови за доларче повеќе.

Jas smeam da komentiram, nemam bugarski i ne sum isselen. Tuka si sum, svoj na svoeto :sneaky:.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.054
Поени од реакции
9.421
еве ќе се направам мутав и ќе речам дека со пораз на едната страна ќе се постигне светски мир - што не е вистина ама нека ти биде.
Како ќе се постигне светска благосостојба со пораз на Украина, ај те молам елаборирај.

и зошто вака ниски ударци?
што сега? треба јас да ги правдам нацистите во видеово?
кога ќе прочитате книга подебела од сликовница, и размислите критички према сите спротивставени страни, логично би било да дојдете до заклучок дека неутрална поставеност е критичност спрема двете-повеќето страни. Ако сум против постапките на Русија - не значи сум за Украина или САД или ЛГБТ или нацизмот, или не знам ти која друга етикета. Штета што на некои луѓе им недостасува интелектуална моќ да разберат едноставни работи
Не постои неутралност овде, Русија е нападната од САД со користење на украинците како жива сила. И мене ми е жал за украинците, повеќето се невини и недолжни луѓе, наши браќа ќе речам иако веќе излитена фраза е тоа. Светскиот мир зависи од прифаќање на фактот дека Западот не е веќе господар на планетава.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.439
Поени од реакции
24.635

iskreno ic kur ne me boli sto ti mislis. realnosta e deka si edni obicno shareno gomno sto edvaj vrzuva kraj so kraj vo edna od najsiromasnite drzavi vo evropa pa i svetot. voopsto ne se sekiraj kako ziveeme nie vo edna od najbogatite... smesna e sekakva spordba. :toe:

ps. premnogu si glup. so bg pasos mozes u eu ne vo aus. vo aus takvi gubrinja ne primame.

za pusenje stranski kurovi vie ste eksperti. pocni so sebe vo nevladinite, pa produzi nakaj politicarite i kaleto, pa zavrsi so strancite turisti koga ke dojdat vo mkd i sestra ti. :pusigo:

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.342
Поени од реакции
6.413
Дебел внимавај да не се засркнеш од омилената Фо следен пат па да те RIPуваат баџанациве на форумов. Чувени Франг скина бизарно ал достојанствено.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.439
Поени од реакции
24.635
:ROFLMAO: тажен е животот на голи оток а? е тажен е да.
neznam peer, toa na balkanot bese taka?

jas bi rekol najtazen e u rezervatot 200×220km so prosecna plata ko dnevnica ovde ama ok moze na goli otok da e poloso e, mada toa sega u hrvatska mu doaga a tamu prosecna plata e sepak kako 2-3 dnevnici ovde...

Член од
15 февруари 2023
Мислења
41
Поени од реакции
66
Самите руски граѓани велат дека западните држави се педерски, а поради санкциите немале голем избор во своите продавници, затоа што западните се затвориле за 3 дена, си заминале. Рускиот туризам има 96% пад. Русија е официјално терористичка држава. По 2014 година Русија е економски ослабена поради санкции, Русите чуваат едно до две деца, затоа што немаат сигурност, немаат пари. Додека се навредувате и посакувате зло на своите сонародници во чии вени тече македонска крв, Македонија нема да ја биде. Македонците нема да ги биде затоа што аплаудираат на шљам како Кадиров. Пригожин на 63 години е дедо, подобро да сади краставици и грав.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.660
Поени од реакции
42.229
Самите руски граѓани велат дека западните држави се педерски, а поради санкциите немале голем избор во своите продавници, затоа што западните се затвориле за 3 дена, си заминале. Рускиот туризам има 96% пад. Русија е официјално терористичка држава. По 2014 година Русија е економски ослабена поради санкции, Русите чуваат едно до две деца, затоа што немаат сигурност, немаат пари. Додека се навредувате и посакувате зло на своите сонародници во чии вени тече македонска крв, Македонија нема да ја биде. Македонците нема да ги биде затоа што аплаудираат на шљам како Кадиров. Пригожин на 63 години е дедо, подобро да сади краставици и грав.
кој дупли профил си ти?

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.316
Член од
15 февруари 2023
Мислења
41
Поени од реакции
66
Вашето ниско ниво на комуникација покажува колку македонското население е невоспитано и поделено. Клинтон потроши драгоцено време да ви објаснува како стојат нештата, ама џабе. Само монструм може да го оправда она што Русија го прави. Едноставно сте префрустрирани и самобендисани за да чуете туѓо мислење. Цилизираниот свет ја затвори вратата за Русија, прашање е кога ќе ја отвори. Реалноста е таа.

Kajgana Shop

На врв Bottom