C
confusion
Гостин
Само немој Тотал да користиш, откако ја сменив преварава од уље, моторот ми работи 200 пати подобро, ставив Репсол од Макпетрол 5-40, на 2.0 ХДИ машина.
Јас купив тотал од една продавница за автоделови во МК. Колата беше ко препородена 5W-40 quartz 9000.Само немој Тотал да користиш, откако ја сменив преварава од уље, моторот ми работи 200 пати подобро, ставив Репсол од Макпетрол 5-40, на 2.0 ХДИ машина.
Треба да оди на хомологација на машински факултет да видат дали испунуе еуро 5 па после да ти дадат да го регистрираш.Дали може/има начин да се регистрира возило увезено од Кина без ЕУ сертификат?
Тотал е све само не бренд на бензински пумпи, официјално уље за француски возила е, Цитроен, Пежо итн.Јас купив тотал од една продавница за автоделови во МК. Колата беше ко препородена 5W-40 quartz 9000.
А зашто некој би фалсификувал уље од тотал? Тотал е бренд на бензиски пумпи. То ти е исто ко некој да фалсификува уље со Макпетрол лепенка.
И Shell според тебе треба да биде бренд, но за мене тоа се само бензински пумпи.Тотал е све само не бренд на бензински пумпи, официјално уље за француски возила е, Цитроен, Пежо итн.
Не знам моево Тотал дали било оргинал или не, во официјален сервис ми го менуваат ама откако сменив и ставив Репсол од Макпетрол, моторот работи подобро и ламбичката за ДПФ филтер ми се изгаси, претходно цело време беше упалена, после читав дека уствари Тотал 5-40 не било соодветно за возила со ДПФ имало некое друго.
Колку што знам увозникот е во Ченто.eurol е добро холандско уље оригинал, само не се наоѓа често.
ако има малце километри пали вози. Кола со малце км ретко се начекува.Sto mislite za Fiat Tipo 1.4 95 ks benzinec od 2019 godina vredi da se kupi za 10K ili ne, kako se pokazeni?