Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
На муабето 500 сезонска а 100 денари за со Кожуф во тобако Димпо
908d9db30d43ce75d30ab579e766d062.jpg

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Со оглед на то шо конечно океј луѓе го водат клубот, муабето ми е не се криминалци, треба да поддржиме и да купиме карти.
А не овде само џафкат сите, ни на стадион идат ни карта да купат,ама решенија 300 имат за се - реалноста: поможено на клубот никако.

Со оглед на то шо конечно океј луѓе го водат клубот, муабето ми е не се криминалци, треба да поддржиме и да купиме карти.
А не овде само џафкат сите, ни на стадион идат ни карта да купат,ама решенија 300 имат за се - реалноста: поможено на клубот никако.
Точно, треба да купиме, да купи ама и управата и то тие први, така се прај реклама, така се потикнуваат сите. ☘️

Кажа и остана жив [emoji3] не прај мајтап кој ќе купи карта ај вака да напрајме ние шо џафкаме кучињата да купи први тука на форумот и да ги сликаме објавиме па да прајме муабет ќе можи па ќе играме вистина или предизвик одам јас до тобакото [emoji6]
P. S. Уствари ќе чекам прво од тебе слика оти другите џафкаат

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Кажа и остана жив [emoji3] не прај мајтап кој ќе купи карта ај вака да напрајме ние шо џафкаме кучињата да купи први тука на форумот и да ги сликаме објавиме па да прајме муабет ќе можи па ќе играме вистина или предизвик одам јас до тобакото [emoji6]
P. S. Уствари ќе чекам прво од тебе слика оти другите џафкаат
Јас брат без да купам клубот е ќар од мене, доволно е шо постојам.
Утре купвам и сезонска, со последните пари.

Јас брат без да купам клубот е ќар од мене, доволно е шо постојам.
Утре купвам и сезонска, со последните пари.
Trebase da te izmislat ako ne bese [emoji1787] ajde da pocnime so kartite a ne samo da dzafkame...
aa3d1373b1071a58f3efd050ef84221a.jpg

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Со последните пари:свиркам:
Следен номиниран е нашиот омилен новинар @Deksi

Пс. Ја давам картата, ако знајте некој шо стварно нема а сака да оди на фудбал пишете ми.
0AC6FFD5-B48C-4095-BDEF-B13CB3A85E0C.jpeg

Последно уредено:
Со последните пари:свиркам:
Следен номиниран е нашиот омилен новинар @Deksi

Пс. Ја давам картата, ако знајте некој шо стварно нема а сака да оди на фудбал пишете ми.
Прегледај го приврзокот 367643
Ги раситнав еврата ај аирлија нека е [emoji16]

Го номинирам @vasicot .

П.С. @ZelenoBel далеку од новинар
3b47efa15767517658c4ec4a9f8b07e9.jpg

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Прегледај го приврзокот 367749
Шо му е целта со делење на гратиси на бивши играчи? Нешто као јака маркетинг стратегија?
Иначе ФК Пелистер нема легенди, џаст сејин.
Наместо тие ПРВИ да купат и пример да бидат да поттикнат, тие гратиси. Маркетинг? Маркетинг ако е да кажиш дека гратис карти ќе делиш на поранешни легенди да се отепаме сите. Можеш многу убо да го најават натпреварот и сезонските, делиш две гратис со означвање во коментари, 100 коментари, автоматски 100 други луѓе = 200, од кај тие 200 да излези објавата кај 100 луѓе, 20.000 од нив 1.500 да купат, успешно ќе е ама...то е виша математика.

Ќе се попрат ај нови се, ќе научат.

Иначе денес се закренавме со @Goran Bt да одиме на тренинг, кај 12 се чекавме ај рековме таман дури се загреат тие тренинг во 11:30 имаа, ќе стигниме. 12:20 на стадион НИКОЈ немаше, прво мислевме Кравари тренират го чуват теренот за сабота, после видовме дека облечени се, истуширани и си бегаја еден по еден.Од тренерите, управата НИКОЈ, биле сите си заминале. [emoji2357]

Незнам шо е паметно и дали сме будали шо верваме во влез во прва лига или незнам шо е работата... до 4то коло ќе се знај. Слушнав денес од многу сигурни извори дека Воска ќе му дава премија на Беса второ коло за со нас...

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Карти му поделија денес во РЕК и по фурмите шо е добро за буџетот ако е плус но ако се адени така е глупост ,кој легенди не прајте мајтап тие сите имаат змија во џебот кафето не си го плаќаат шо се вели зборот и дури се во клубот се најарно ко ќе ги сменат со дрва камења како најголеми душмани по клубот никаква акција и иницијатива едино ако плаќа општината или некој друг први ќе се истопорат за сликање и рекламирање
За тренинзите и колку сме спремни пишав уназад сега останува да видиме во 2,4,6то коло а не со Кожуф на гостувањата со Беса,Гостивар и Воска се ќе биди јасно
Ај утре да тепаме па после ќе му ја думаме за другите утакмици ...https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid028r5ZAc2hm32gUGJHNkT2SmqwWcDxEDibm34NFFNxNt4gctG1rZRmxhcoca1c6C4l&id=100063588070349&mibextid=Nif5oz
Во нормален клуб требаше прес конференција со изјави од сите во клубот за промените а не вака со индивидуални изјави да си кажат шо сакаат ама ај ќе ги истрипиме шо не сме поминале па ова ќе биди ништо во споредба со порано дури дава општината ќе се вртат околу клубот после пак ние ќе молиме за спас на клубот додека не се најди приватник

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Последно уредено:
До кај е работата со рефлекторите има некој инфо? Исто со јужната трибина ќе се почни да се реновира? За зад гол трибините одамна изгубив надеж дека ќе ги напрат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom