- Член од
- 9 октомври 2022
- Мислења
- 3.349
- Поени од реакции
- 10.100
Да пробаме, да видиме муце. Све бива, не дека вака ружи ви цветаат .
За уши и на клоци ве вадат од институциите, изгледа како да не ви го разбраа баш концепот ено опшесфо како што си го замислувавте во Излет со Замир и Џабир.
Муцино, на клоци не вади кој стигне од 91ва до денес. Не се од вчера шипуринките на власт, него кога му требаше на Никола мнозинство се отвори меѓу нозе 10 прста. Ја не памтам кога задњи пут ме сликал македонец за пасош или кога извод ми издавал македонец, така да муцино проблемот е многу поодамна, а да, говнарите на Заев си ја одработуваат мисијата поставена од духовниот лидер Бранко кој реши за кеш да распродаде све ко да е на татко му. Кај Оги у Излет не сум бил уште пред со Мачки да ја ебат калимерата за Сеткор така да куцаш на грешна врата, али ти ја разбирам поентата и у право си, многу луѓе кур изедоа со "визијата" на Заев.
Ти веруем брат важи.
Баба, у господ се веруе, ова се факти.
Две е доста чуден начин да напишеш 0.
Па ај да не бидам лош, толку им давам.
Ako ne znaese ili ne si vo tek, Apasijata veke napravil dogovor so siptaritre, se dodeka zaevite kurtoni se spremni da pusat albanski kurovi sekoe utro za dobro utro toj nemal problem so toa, ke sedel na strana i ke gledal seir.
Е ова не го знаев, признавам.
Претпоставуваш.
До сега на власт беа ВМРО-СДСМ. За нив не претпоставуваме.
Не претпоставувам, знам дека така ќе биде.