тотално си ги помешал лончињатаСамо да не се префрлат колегите русофили од фронтот на донбас на фронтот на деве баир во испомош на новото угнетено малцинство бугари.
E сега дури ќе го кркат квалитетно комуњарите ,колку се само глупи нашиве џандари, мајко моја мила.Го собраа бугарчето, малце ќотече и тоа
Не глеам како на нас ни смета тоа. Комуњариве им се најдобра шанса да остварат нешто тука.E сега дури ќе го кркат квалитетно комуњарите ,колку се само глупи нашиве џандари, мајко моја мила.
Можда е самоиницијативно. Некој во среден менаџмент.ВИстина е ова дека со фора "дечко падна системот, утре пак дојди на студентски прашања " успеа владата на Нашата Земја културно да ги одебе Бугариве ?
Прегледај го приврзокот 365660
Нема зошто да го кркаат. Никој нема да ги кара и ништо нема да се случи што не би се случило и без ова.E сега дури ќе го кркат квалитетно комуњарите ,колку се само глупи нашиве џандари, мајко моја мила.
За мене е вистинско изненадување e како така се појавил на прослава на каурски празник.Нема зошто да го кркаат. Никој нема да ги кара и ништо нема да се случи што не би се случило и без ова.
Него со ова што праиме ти кажи ми.
Прегледај го приврзокот 365661
Јас како што гледам, еден од премиерите не се поклонува, а таман мислев дека американската амбасадорка ќе ги ставеше во ред.
Најлошото нешто што можеше да и се случи на Македонија и се случува токму сега. Талат честита празници, Али зборува македонски, кучево оди на гробот на Гоце, доволна маска за простата маса да се одржува лажниот соживот и оваа проклета влада. Ако има нешто полошо од УЧК за Македонија е ова денешно и модифицирано ДУИ е баш тоа. Се надевам што поскоро ќе заврши ова ера и ќе се вратиме таму каде што застанавме пред 22 години.Нема зошто да го кркаат. Никој нема да ги кара и ништо нема да се случи што не би се случило и без ова.
Него со ова што праиме ти кажи ми.
Прегледај го приврзокот 365661
Јас како што гледам, еден од премиерите не се поклонува, а таман мислев дека американската амбасадорка ќе ги ставеше во ред.
Нема да заврши заради Американското влијание на Балканов, сè додека нема геополитички промени, нема менување. Само ако Русија почни да ги повторува постапките на СССР, тогаш можи да има промена. Трета сила нема.Најлошото нешто што можеше да и се случи на Македонија и се случува токму сега. Талат честита празници, Али зборува македонски, кучево оди на гробот на Гоце, доволна маска за простата маса да се одржува лажниот соживот и оваа проклета влада. Ако има нешто полошо од УЧК за Македонија е ова денешно и модифицирано ДУИ е баш тоа. Се надевам што поскоро ќе заврши ова ера и ќе се вратиме таму каде што застанавме пред 22 години.