Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Па пежо пса групација го купија опелMnogu lici na pezo vnatre
Koj model e ?
Што значи и ЛЕПО се праи француЗ
Па пежо пса групација го купија опелMnogu lici na pezo vnatre
Koj model e ?
Исто размисли добро дали можиш да опстојуваш само со две врати, сега и по некоја година. А resale value на таквите е многу пониска зошто и не ги сака голем процент на купувачите.Zdravo dechki,
vo plan sum da zemam Opel astra gtc (2004-2007) pa sakav da ve prasham spored vas koj motor e podobar
1.6 benzin ili 1.7 dizel
Za dvata motora imam slushnato i prednosti i mani pa sakam da slushnam i vashe mislenje?
Zdravo dechki,
vo plan sum da zemam Opel astra gtc (2004-2007) pa sakav da ve prasham spored vas koj motor e podobar
1.6 benzin ili 1.7 dizel
Za dvata motora imam slushnato i prednosti i mani pa sakam da slushnam i vashe mislenje?
Моата Астра Х е 2004та, 1.9CDTI 88kW 120КС 16V. На табла ~160.000км имаше а на компијутер 230.000км. 2 и кусур године га возим и да чукнем у дрво моторот е коска.1.6 e познат по потрошувачката на масло..а астра од 2005 ќе има 300 000 км минимум па сеа рачунај...
Најдобар избор тие 1,9 моторот на фиат, нема смрт тој и на 400 000 км.
1.7 јапонски исузи мотор,Да, сум слушнал за квалитет на 1.7. Јапонски мотори мислим дека беа, и многу добар глас ги бие. Како и да е, нема да се погреши меѓу двете. Е сеа или колата да ти е од близок чуек или да имаш мајстор саглам па да не те заебе некој.
ја го имам тој мотор, пали вози, многу ефтино одржавање. Само малце трома ќе ти биде у споредба со 1.6 или дизелите, али за почетник мислам дека е доволно, не ти треба повеќе.1.9 e dobar motor ama baram gtc so motor do 105ks. A sto mislite za 1.4 benzin/plin?
Ако ти дадат гратис резерва мотор друг со колата слободно земај.1.9 e dobar motor ama baram gtc so motor do 105ks. A sto mislite za 1.4 benzin/plin?
Види и тојота 1.4дизел 90кс1.9 e dobar motor ama baram gtc so motor do 105ks. A sto mislite za 1.4 benzin/plin?