- Член од
- 16 ноември 2022
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 64
Da ne bidi posle lele sho ni trebase da se pojavime voopsto, ili spremni ste da kutite ko misiri za da ne izgorite? Spored mene se shto ima politicka pozadina navivaci ne treba da se meshat, odete tamu so pandov i kompanija neka ve nasamarat. Ako trebase da se brani Makedonija do sega vo bezbroj navrati trebase drzavata da gori od radikalni protesti. Oti edno nesto ne razbirate, nie ne sme narod, pola se vmro pola sds i si gi gledat interesite, nikoj ne si ja pika glata v torba za nekoj si ideali koga drzavata e otidena u kurac. Tie malkute sho ke branat nekakvi ideali prvi ke izgorat vo ognot i politicarite na vestite ke gi obvinat kako huligani i ke sledat soodvetni prijavi za dobroto na megusosedskite odnosi. Ne vi e gledan ovaj film? ili sakate pak repriza i da si ja ceshate glavata?
Поради вакви размислувања како на тебе и на Горан државата ни стигна таму кај што е денес.Со седење дома и коментирање и не преземање барем некаква реакција,нема ништо да се смени.Остајте на младите,Гоки го напна тој курбан одење.Ни гори под земја а запнал у Нови сад на гостовање.Се гледаме на 4ти,а другите што не идат нека не филозофираат многу на форум.