Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Taj server nema na mac,jedino m3u i extreme.Tako da ako neko ima da radi na mac voleo bih to videti.
Ima na mac,potvrdjujem.Ima na mac.
Copi paste strucnjaci znaju samo ono 00:1a.......itd,hahaaa.To ja kazem dugmice stisnut dva i onda naravno da nece .I svi ganjaju po 30 istih listi pa se cude sta im stuca plus jos gledaju ko u 19 stoljecu.Ima na mac,potvrdjujem.
Dosta ste vi copi paste strucnjaki na telegramu rasturili,al brzo ce i to slapit ide mic po mic kraju.Samo se vi kodija drzite.Treba biti zadovoljan sa malim stvarima, gledas ono sto dobijes ili sto sam mozes, nisu svi strucnjaci. Bitno da se ima sta gledati
pogotovo besplatno.
Predlazem da vi sto to rasturate organizirate natjecanje, ko moze brze i vise pa da podjelite nama koji to ne mozemo hehe
![]()
Slazem se u vecini sto si rekao,ali to da nece imati sta da se gleda prica se vec vise od 5 godina i uvek se nadje nacin. Ovde na balkanu sta god da se napravi uvek se prvo gleda kako to isto moze da se batali. Tako i sa listama,mogu se oni stititi do mile volje uvek ce se naci neko pametniji od njih koji ce sve to da provali kao sto je i do sada biloJbg umjesto da se fino gledalo, imalo u rezervi dvije ili tri. Svi su htjeli imati sve.
A na kraju neće imati ništa ako nekupe.
Podržavam gazde da su zaštitili ljude koji kupe listu i da su pojačali zaštite..
To je sve zbog bahatosti nekih ljudi. I skenira pa onda javno što više to bolje.
Sramota. Tako da ne treba bit ljut na gazde panela već na te spodobe koji su zajebali većinu ljudi ovdje radi sebičnosti i lajkova.
Ni ja više nedjelim znanje kao prije 3,4 godine.
Zašto. Da netko zajebava većinu.. A neee.
Pomognrm ljudima koje znam dugo i znam da su pouzdani na PM. ali takvi imaju zato sto su zaslužili.
Ali moraš se složiti da ima sigurno najmanje dva naša servera koja nema šanse da gleda velika većina. E sad zamisli da svi naprave zaštitu kao ta dva.Slazem se u vecini sto si rekao,ali to da nece imati sta da se gleda prica se vec vise od 5 godina i uvek se nadje nacin. Ovde na balkanu sta god da se napravi uvek se prvo gleda kako to isto moze da se batali. Tako i sa listama,mogu se oni stititi do mile volje uvek ce se naci neko pametniji od njih koji ce sve to da provali kao sto je i do sada bilo
Zasto smo mi prepreka da budes zadovoljan...nista mi ne rasturamo niti smo strucnjaci.Polemisemo...valjda se to sme...i niko se ne nadmece vec na protiv.I necu da se zadovoljavam malim stvarima...jedan je zivot.Ti kako hoces...Treba biti zadovoljan sa malim stvarima, gledas ono sto dobijes ili sto sam mozes, nisu svi strucnjaci. Bitno da se ima sta gledati
pogotovo besplatno.
Predlazem da vi sto to rasturate organizirate natjecanje, ko moze brze i vise pa da podjelite nama koji to ne mozemo hehe
![]()