Друже во моментов Лајка има околу 100000 активни броеви па ти рачунај колку проценти се од вкупниот број во Македонија.Se izvinuvam najverojatno moja greska ne sum procital ubavo
Друже во моментов Лајка има околу 100000 активни броеви па ти рачунај колку проценти се од вкупниот број во Македонија.Se izvinuvam najverojatno moja greska ne sum procital ubavo
Nema potreba od izvinuvajne, samo te ispraviv so % procentite... bidejki i normalno e lyca da ima ponizok prihod bidejki se najevtini...Se izvinuvam najverojatno moja greska ne sum procital ubavo
Простата математика кажува дека за иста услуга А1 и Телеком наплаќаат од 3 до 4 пати повисока цена од Lyca така што Lyca треба да има 3 до 4 пати повеќе корисници и од А1 и од Телеком посебно за да остварува приближно ист приход на месечно ниво.Nema potreba od izvinuvajne, samo te ispraviv so % procentite... bidejki i normalno e lyca da ima ponizok prihod bidejki se najevtini...
Da treba! ama duopolot se tolku alcni sto ne go ostavaat narodot da se izdisi, kombinirani uslugi magenta/komboo, i narodot ne znae preku ps/app, da aktivira razlicni raboti... i vikaat koj ke menuva bla/bla... mu vikas 3pati e poevtino istata usluga preku a1 mreza...Простата математика кажува дека за иста услуга А1 и Телеком наплаќаат од 3 до 4 пати повисока цена од Lyca така што Lyca треба да има 3 до 4 пати повеќе корисници и од А1 и од Телеком посебно за да остварува приближно ист приход на месечно ниво.
Koj i da e nacinot,neka se portira pa teraj si rabota ....Samo da spodelam iskustvo okolu portiranjeto.
Kako sto kazav veke vo prethodniot post, prikacuvanjeto na potpisaniot pdf dokument ne rabotese. Vo sabotata sabajleto istece referentniot broj.
Pa vo sabotata isprativ e-mail samo so potpisaniot dokument i podatocite za vremenata lyca sim, okolu 9 casot (kako sto sugerirase clenot). Lyca ocigledno ne go proveruvaat e-mailot za vikend i nemase nikakov odgovor.
Denes sabajlevo dobiv sms deka referentniot broj e istecen i deka da podnesam novo baranje za portiranje preku sistemot za da dobijan nov referenten broj. Taka napraviv i okolu 9 casot dobiv nov refereten broj, nov pdf koj go potpisav i za cudo uspesno se isprati do lyca od prv obid. Znaci procesot na portiranje zapocna.
Denes vo 15:20 dobivam sms i e-mail kako odgovor na e-mailot od sabotata, vo koj se veli deka baranjeto za portiranje e prifateno i deka ke me izvestele preku sms, a ako sakam da se informiram do kade e preku 1212 (za sto dobiv drug broj preku sms za 1212).
Sega situacijata e takva sto imam podneseno 2 pati (ednas avtomatski - ednas preku e-mail) baranje za portiranje na ist broj na ista sim od Lyca. Pa ke vidime koj nacin ke bide pobrz!
12/24 casaСакам да прашам после портиран број, за колку време го доделуваат кредитот од 336 ден?
236 sledniot den so prva aktivacija na paket/dopolnuvajne +100ka ke imas 336Сакам да прашам после портиран број, за колку време го доделуваат кредитот од 336 ден?
Друже ако си од Скопје оди на меѓуградската автобуска станица во самата чекална до излезната врата кај што се чекираат картите има претставник на Lycamobile и он ќе ти заврши работа.Baranjeto za portiranje otfrleno - UnauthorizedApplicant.
Mnogu maltretiranje za nisto - prodolzuvame kako i dosega...
Od dve sim Lyca denes nitu edna ne e poveke vo mobilen, ednata ne se portira, drugata istece super 200, patem i dodeleniot bonus za online nadopolnuvanje iscezna isto taka
Затоа ќе влезеш во setings и ќе ја исклучиш таа автоматска обнова па кога ќе ти истечат дали 30 или 90 дена ќе бидеш достапен само да те бараат и тогаш ќе си активираш рачно што сакаш а и податоците од картичката избриши ги а при повторно активирање ќе одиш како гостин а не логиран член.Неколку пати членот ts01 објасни најпрецизно што да се направи во врска со тие недостатоци што ги има самиот оператор.Имав купено пакет од 3 месеци преку веб, и сега самостојно ми имаат од Лајка повлечено пари за еден месец од картичката.
Дали кога ќе се земи пакет од повеќе месеци треба да биде вклучено автоматска обнова?
Јас така размислував и не почекаа ни еден ден сами ми повлекоја за еден месец . Многу непрофесионално
Дајте некое упатство ако го има во форумов, да го скенирам и запамтамЗатоа ќе влезеш во setings и ќе ја исклучиш таа автоматска обнова па кога ќе ти истечат дали 30 или 90 дена ќе бидеш достапен само да те бараат и тогаш ќе си активираш рачно што сакаш а и податоците од картичката избриши ги а при повторно активирање ќе одиш како гостин а не логиран член.Неколку пати членот ts01 објасни најпрецизно што да се направи во врска со тие недостатоци што ги има самиот оператор.
Еве почни да ги читаш мислењата од членот ts01:Дајте некое упатство ако го има во форумов, да го скенирам и запамтам