Сексот како оружје

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.075
Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
За разлика од тебе, јас воопшто не се сомневам во интелигенцијата на Мелинда, можеби и повеќе ќе направеше да не се омажеше.
Пиштол на глава да не ѝ стави Били кога ја побарал за жена... или е повеќе пристап до туѓ новчаник.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.493
Поени од реакции
10.392
Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Сега да фрлам гравчиња и ќе гледам.
Абе не сум јас баба Ванѓа па да знам за кој курац се омажила.
Така де, и јас да фрлам графчиња и да гледам Мелинда дали ѝ сече тоцилото да изгради сопствена империја вредна онолку пари колку што заграбила од Били. Фактите се тие, преку женачка до пари. Како немажена, менаџерче за продажба. Како госпоѓа Гејц, мултимијардер.

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.574
Член од
21 јули 2017
Мислења
289
Поени од реакции
234
Друже, мене девојките ме искористуваа уште во основно училиште. Мислев девојка ќе си фатам, оно фората само им беше да им ја решам задачата по математика/физика.
Така да, тоа со 18+ може да го избришеш од насловот.

Што очекуваш да постигнеш со темава? Да дојде Данела и да дели правда?
Ако не си го сфатил тоа до сега, си пропуштил дел од животот изгледа за искушение.

Порано не беа толку, дека не постоеше Интернет. Сега се ептен аздисани, и ептен, сексот стана производ за продавање, за жал. Ама ова дојде како исход на развој на технологијата.
Автоматски споено мислење:

Имаше една песна на Хихирику: набии му роговиииии, да му је фино, ла ла лаааа, ла ла лаааа, да му је фино
Такви се мажитеее, кој од кој беетеер,... кој ебиветер :D

Не се сеќавам на текстот. Некој ако може да ја најде на Интернет, ако ја има.

Последно уредено:
Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Друже, мене девојките ме искористуваа уште во основно училиште. Мислев девојка ќе си фатам, оно фората само им беше да им ја решам задачата по математика/физика.

Што очекуваш да постигнеш со темава? Да дојде Данела и да дели правда?
Ако не си го сфатил тоа до сега, си пропуштил дел од животот изгледа за искушение.

Порано не беа толку, дека не постоеше Интернет. Сега се ептен аздисани, и ептен, сексот стана производ за продавање, за жал. Ама ова дојде како исход на развој на технологијата.
Автоматски споено мислење:

Имаше една песна на Хихирику: набии му роговиииии, да му је фино, ла ла лаааа, ла ла лаааа, да му је фино
Такви се мажитеее, кој од кој беетеер,... кој ебиветер :D

Не се сеќавам на текстот. Некој ако може да ја најде на Интернет, ако ја има.
Гледаш како е тоа нормализирано, уште од училишна возраст искористување и регрутација- а што мислиш треба да остане нормализирано? И нормално ли е? Тебе ти изгледа нормално користењето на сексот како оружје.
Нели се залагаме за општество на рамноправни луѓе и без табуа. Еве да разбиеме едно од тие табуа.
Рамноправноста подразбира обата пола да се издигнат на рамниште, а не само од мажите да се чека свест и совесност во секое доба.
Утре кога владата на Република Нашата Земја објави присилна мобилизација за праќање војска во Украина (нели сме членка на НАТО), да има еднаква родова застапеност меѓу регрутите, и мажи и жени. И тие жени што се најгласни за родова еднаквост- први на мобилизација.
Ама изгледа јас си го губам времето што ти одговарам на прашањето што сакам да постигнам со темава (и неколку други тука), ти не праша- ти пресуди. Еве ти ја Данела тогаш да те тегле за оглам.

Член од
21 јули 2017
Мислења
289
Поени од реакции
234
Гледаш како е тоа нормализирано, уште од училишна возраст искористување и регрутација- а што мислиш треба да остане нормализирано? И нормално ли е? Тебе ти изгледа нормално користењето на сексот како оружје.
Нели се залагаме за општество на рамноправни луѓе и без табуа. Еве да разбиеме едно од тие табуа.
Рамноправноста подразбира обата пола да се издигнат на рамниште, а не само од мажите да се чека свест и совесност во секое доба.
Утре кога владата на Република Нашата Земја објави присилна мобилизација за праќање војска во Украина (нели сме членка на НАТО), да има еднаква родова застапеност меѓу регрутите, и мажи и жени. И тие жени што се најгласни за родова еднаквост- први на мобилизација.
Ама изгледа јас си го губам времето што ти одговарам на прашањето што сакам да постигнам со темава (и неколку други тука), ти не праша- ти пресуди. Еве ти ја Данела тогаш да те тегле за оглам.
Си ги трошиш живците. Филозофски гледано, природно е мажот да води, жената да следи. Жена тешко се снаоѓа сама во општеството, затоа е тука мажот. Од тука, ти си тој што кажува каде и како и што, а не жената. Ако е обратно, ондак беља друже.

Последно уредено:
Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Си ги трошиш живците. Филозофски гледано, природно е мажот да води, жената да следи. Жена тешко се снаоѓа сама во општеството, затоа е тука мажот. Од тука, ти си тој што кажува каде и како и што, а не жената. Ако е обратно, ондак беља друже.
Си ги трошам... што?! Нели сме еднакви Ед.Нак.Вост. Општество на рамноправни луѓе. Викаш беља ако жената води, е а денес жените ги туркаат и ни ги продаваат како способнио водачи. Погледни го какво е правосудството, образованието, здравството- каде доминираат жени, и бројчана надмоќ како вработени и на раководни места. Министерка за одбрана- војската цути! Правосудството- не смее машко пиле над судница да пролета! Образование- секоја генерација сѐ повеќе тоне во неписменост и игнорантност. Школски систем без учебници. Ако се до толку способни за водење, а не престанаа да се жалат дека немало родова рамноправност, еве им прилика да се издигнат на ниво на улогата што им е дадена- прилика да бидат подобри. Етичко однесување? Од денешниве жени?! Ахахахаха!

Последно уредено:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Интересно е она кога ќе се каже мажите ги гледале жените првенствено ко секс објекти, што и не е далеку од вистината, од друга страна денес имаш интернет каде имаш милиони и милиони девојки/жени по планетава кои на своите профили/акаунти/канали по фејсбук/јутјуб/инстаграм/твитер/тикток... 99,9% постираат слики и видеа/клипови од своите тела (гради, задници и.т.н.) па незнам денсаат, тверкаат, баунсинг и сл. тракатанци...
Интересно, како се појави интернетот заедно со него се појавија и т.н. инфлуенсерки, старлети и што ти ги знам какви се не уште модерни називи, интернет ѕвезди, моделки... Па као тие се некои елитни, модерни девојки/дами секако недостапни за секого, бидејќи нели се елита/џет-сет... Новото време и технологијата направија тотално парам парче во општеството !

Последно уредено:
Член од
21 јули 2017
Мислења
289
Поени од реакции
234
Си ги трошам... што?! Нели сме еднакви Ед.Нак.Вост. Општество на рамноправни луѓе. Викаш беља ако жената води, е а денес жените ги туркаат и ни ги продаваат како способнио водачи. Погледни го какво е правосудството, образованието, здравството- каде доминираат жени, и бројчана надмоќ како вработени и на раководни места. Министерка за одбрана- војската цути! Правосудството- не смее машко пиле над судница да пролета! Образование- секоја генерација сѐ повеќе тоне во неписменост и игнорантност. Школски систем без учебници. Ако се до толку способни за водење, а не престанаа да се жалат дека немало родова рамноправност, еве им прилика да се издигнат на ниво на улогата што им е дадена- прилика да бидат подобри. Етичко однесување? Од денешниве жени?! Ахахахаха!
И јас ја имам забележано истата појава. Рогови ни набија друже. Може држава "Пичкодонија" да си го смениме името. Кур им порасна.

Тоа е политиката на Бо Џајден заборавениот. Да воведат ЛГБТ секаде за да не раѓаме деца. Мислам и Грујо пред да кидне истото го кажа. Смена на име. Воведување двојазичност. Мигрантска криза. И воведување геј бракови. Можеби ова е следното.

Последно уредено:
Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Мекензи Безос по разводот со Џеф станува мултимијардерка. Тоа го должи на:
А) фантастичната досега невидена смисла за бизнис и правење пари, ослободена од прангите на бракот и куќниот патријарх се посветила целосно на нејзиното остварување во кариерата
или
Б) имотната состојба на Џеф како мултимијардер и еден од најмоќните бизнисмени во светот кој морал да ги дели тие пари со неа само поради законите за бракоразводни парници наспроти фактот што таа со ни еден цент или минутка работа нема придонесено кон стекнување на тоа богатство.

Kajgana Shop

На врв Bottom