Сексот како оружје

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.574
Otprilika site povrzavme deka takvo neshto ti se deshava u firmata. Koga vekje se ispovedame.... ja mojte gi vikam teletabisi... eve denes zaebaa rabota ne zavrshija za da pratime na klientot na rivju... sabajle im vikam okej naprajte vaka i vaka... i oni zamisli mi kazaa NE, imale podobra idea. Ja im kazav Okej, imate do 5 da zavrshite eve nema da vi se mesham, kje si treskam gluposti na kajgana.... i taka gi ostaviv da se zaebat, eve go 5 e ushe malku oni ne se ni blisku do reshenieto, eden pocna da se svestuva deka se zaebaa, go osecam ali srce junacko ne mu priznava... sega kje gi napnam da zaglavat vecer iako znam deka nema da go napravat po nivnata metoda. Na klientot mu kazav deka utre kje dobie ama oni toa ne znaat... a utre kje go napravi nivna koleshka sho slusha i saka da nauci... samo kje me cita kade da klika. Bonusot ovaj mesec kje go dobie samo ona a teletabisite kje zborat megju sebe i na forumi deka mi go ispushila.

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
@Corvus откако доста многу јако се остварила во кариерата (со цели три саати присуство на работа дневно) бара нова работа оти ја отпуштиле од старата:

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Мелинда Гејтс- богатство проценето на 70 милијарди долари. Дали тие пари би ги направила да не се омажила за Били Бој и да останела маркетинг менаџер во Мајкрософт?

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
@МоралноПолитичкиНеподобен ....Ако ти понуди Гејтс 100.000 евра, ќе му го испушиш ли на човекот???
Баш ме занима што ќе кажеш.
Е нема на прашање да одговараш со прашање. Фин обид за одбегнување. Кажи Мелинда ќе направела ли 75 милијарди како маркетинг менаџер на Мајкрософт? Остварување во кариерата итн.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.493
Поени од реакции
10.392
Е нема на прашање да одговараш со прашање. Фин обид за одбегнување. Кажи Мелинда ќе направела ли 75 милијарди како маркетинг менаџер на Мајкрософт? Остварување во кариерата итн.
За разлика од тебе, јас воопшто не се сомневам во интелигенцијата на Мелинда, можеби и повеќе ќе направеше да не се омажеше.
Ај сега ти одговори ми, дали би му го подудлал на некој за 100.000 евра.

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
За разлика од тебе, јас воопшто не се сомневам во интелигенцијата на Мелинда, можеби и повеќе ќе направеше да не се омажеше.
Ај сега ти одговори ми, дали би му го подудлал на некој за 100.000 евра.
Не ти се чита ако не ти се свиѓа прашањето. Не разбра дека е “да/не“ прашање? Ајде повторно:
Мелинда Гејтс- богатство проценето на 70 милијарди долари. Дали тие пари би ги направила да не се омажила за Били Бој и да останела маркетинг менаџер во Мајкрософт?
Да или не. А не слободен состав, такво е општеството, штракни колку да ти помине редот...

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.493
Поени од реакции
10.392
Не ти се чита ако не ти се свиѓа прашањето. Не разбра дека е “да/не“ прашање? Ајде повторно:

Да или не. А не слободен состав, такво е општеството, штракни колку да ти помине редот...
Аууууух...колку си тупаџија!!!!
Гејтс да те чита сега, ќе ти даде 100.000 евра само за да не отекуваш веќе, нема да сака ниту пуш партија со тебе:pos:

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Ебете ли нешто бе, или филозофирате само за путки и куреви?
Те бара васпитачката насекаде, сите други деца у градинката сега нанкаат само ти си избегал.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.239
Поени од реакции
9.872
Абе таа мочла да ја остават за 24 саати ќе се најде у некој темел со тие пари исто и Били Бој. Ништо од тоа богатство не е стварно нивно, не дека не трошат ама све тоа е на некој што им дозволил да "имаат". А дека е она некоја добра душа и дели пари по "добротворни цели" ќе си го прашам курот.

Kajgana Shop

На врв Bottom