ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Nie fanovite na Rafa kolku sakame mozhe da se inaetime, megjutoa realnosta e deka Novak e GOAT ushte mnogu odamna. Vekje i da nema statistika koja ne e vo negova polza,taka shto definitivno tuka zavrshuva debatata. Ako e na ova nivo ushte 3 4 godini definitivno odi na 30+ slemovi. Sega ushte mu ostana da proba da napadne na OI vo Paris 2024 i da si ja kompletira monstruoznata kariera.

i moj sovet,na tie trojcata retardi koi shto ovoj post im e smeshen,nikogash da ne im replicirash,aj femalot e zalutan ovde i ima precki vo razvojot, ama drugite dvajva se likovi koi shto treba da gi izbegnuvash za kakva i da e diskusija,ednostavno ne se tvoja liga.
Море ретарду, ретардиран, Ноле уште 2 пати да се прероди никојпат нема да биде ценет како Надал и Федерер па макар уште 10 гренд слема да освои, заборавен ке боде за 15 год, нема став, нема однос нема ништо општо шампионско, види му ја прво фацана селска, како за на ливада бали да крева

Може оваа година Калин многу да напредува само да е здрав цела сезона и да не го преебе некоја сериозна повреда. Топ 10 играч на АТП турата за помлади од 19. Веќе покажа дека на фјучрс ниво може да игра финалиња и да освојува,па доста реално е, не е воопшто летање во облаци , да игра на челинџери во многу блиска иднина.
Ако можат сега или во блиското минато сите наши соседи и државите од екс ју (освен Косово и Албанија) да имаат квалитетни тенисери и учесници на грендслеми , зошто ни е сега да не се надеваме дека Калин ќе прерасне во топ 100 играч или дека ќе имаме за кого да навиваме во турнирите од АТП турнејата или дај боже на ГС , а ќе биде македонец.

Неам нишо против Ноле .... АМА ..... тој е од Србија ..... АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

ТОЈ Е НАШИОТ МЕСИЈА !!!!!!!!!

Дали ги видовте новите гаќички на Карлеуша ? Каков тажен настан се десил за 28 јануари .... Ма на некој поп од Шабац му избегала мачката .... ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕ .... Само Србија е на мапата .... Ко да нема Грција,Романија,Унгарија што се дешава ...... Аман

Море ретарду, ретардиран, Ноле уште 2 пати да се прероди никојпат нема да биде ценет како Надал и Федерер па макар уште 10 гренд слема да освои, заборавен ке боде за 15 год, нема став, нема однос нема ништо општо шампионско, види му ја прво фацана селска, како за на ливада бали да крева
kolegi,chitajte ja be...ne bil dovolno cenet..kako be pute ne e cenet,kako utvrdi,site svetski teniski asovi denes se trkat koj poprv da dade izjava oti e najdobar teniser all time,sho povekje od toa, AO godinava rekord na gledanost sobori,bez Fed,bez Alcaraz,otpadnat Nadal vo vtoro kolo,sho povekje...w.ke go zaboravele...kako be cuclo ke go zaboravat.Ke gi trgnat posterite od vleznite holovi na stadionite,ke mu go izbrusat graviranoto ime na peharite,ke iskluchat internet,wikipedija ?
Pa Djovak ako nema stav,ne znam koj ima.A ako sme kaj fizickiot izgled,pa ti li be cuci najde da zborish.Ako si malce saglam zenska,nema da se nervirash ovde na forumot i ke se karash so nas,ke najdesh nekoj mazjak i ke se druzite.Kojznae kakov muflon si, nejebliva,pa ovde si si go nashla mestoto.

Од сите глупави работи напишани на форумов, ова дефинитивно влага во топ 5 без никаков проблем, онака глатко си влага меѓу останатите 4 најглупи ствари напишани во историјата на форумот и им вика ееееј комради, како е, јас дојдов.

Заборавен ќе биде за 15 години ... :pos::pos::pos:
Немал став и однос ... o_O :facepalm:
Не бил ценет ко Надал и Федерер :ROFLMAO:

И уште му вика ретардиран хахахаха, а види што пишала, ова ти е класичен јавен мелтаун, човек во бунило, напатен едноставно кога имплусивно ги пишува убедливо најглупавите работи и станува меме. Oк е, знаеме, тешко ти е, изнаплачи си се приватно утре е нов ден, не мора вака јавно да ни приредуваш сатисфакции. :pipi:

e111111.gif

sk
kolegi,chitajte ja be...ne bil dovolno cenet..kako be pute ne e cenet,kako utvrdi,site svetski teniski asovi denes se trkat koj poprv da dade izjava oti e najdobar teniser all time,sho povekje od toa, AO godinava rekord na gledanost sobori,bez Fed,bez Alcaraz,otpadnat Nadal vo vtoro kolo,sho povekje...w.ke go zaboravele...kako be cuclo ke go zaboravat.Ke gi trgnat posterite od vleznite holovi na stadionite,ke mu go izbrusat graviranoto ime na peharite,ke iskluchat internet,wikipedija ?
Pa Djovak ako nema stav,ne znam koj ima.A ako sme kaj fizickiot izgled,pa ti li be cuci najde da zborish.Ako si malce saglam zenska,nema da se nervirash ovde na forumot i ke se karash so nas,ke najdesh nekoj mazjak i ke se druzite.Kojznae kakov muflon si, nejebliva,pa ovde si si go nashla mestoto.
[/QUOTE skim si takav si sto bi rekol idolon tvoj

Да не ти се случи мозочен удар после победава на Ноле ? Козо една глупа

Инаку интересно ама на турниров не направил ниту еден тренинг помеѓу натпреварите, самиот вика дека ова му бил прв таков турнир

Да не ти се случи мозочен удар после победава на Ноле ? Козо една глупа

Инаку интересно ама на турниров не направил ниту еден тренинг помеѓу натпреварите, самиот вика дека ова му бил прв таков турнир
Побрзо тебе може да те удри од возбуда, недоклапан еден

Неам нишо против Ноле .... АМА ..... тој е од Србија ..... АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

ТОЈ Е НАШИОТ МЕСИЈА !!!!!!!!!

Дали ги видовте новите гаќички на Карлеуша ? Каков тажен настан се десил за 28 јануари .... Ма на некој поп од Шабац му избегала мачката .... ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕ .... Само Србија е на мапата .... Ко да нема Грција,Романија,Унгарија што се дешава ...... Аман
kaj najde paralela so Djovak i talogot od Srbija.Takov talog ima sekade,posebno Bugarija,isto Grcija,Ungarija...Chetkar e od Makedonija, i Sanja Barbika isto.
Od Srbija se i EKV,Orgazam,Darkwood Dub,Kanda Kodja Nebojsha. E za zal ,i Karleusha e :) .Poguglaj kakvi likovi ima niz Bugarija,Romanija , srekja shto i kaj niv nema GRAND, ke ni ebaa mamata

Побрзо тебе може да те удри од возбуда, недоклапан еден

Не се замарам јас до толку за спортски натпревари. Ама гледајки ги реакцииве твои ти фали некоја даска во тоа главата спремна си за тука.

Ај испукајте се деновиве како да сте у маалска биртија ,па темава ќе биде мртвила до крај на мај

Ај испукајте се деновиве како да сте у маалска биртија ,па темава ќе биде мртвила до крај на мај
Ќе го пратиме Калин. Фалааа Богу после 32 години независност да има и еден наш макар и 500ти бил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom