Vartolu
The Infamous Mobb
Абе јас знам кој ме создал мене, ама тебе коза што те создала и сега што сакаш да бидиш Македонец, кралска раса, што прајме. Татаромонгол.прашај го Саво Коминтерната кој те создал
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе јас знам кој ме создал мене, ама тебе коза што те создала и сега што сакаш да бидиш Македонец, кралска раса, што прајме. Татаромонгол.прашај го Саво Коминтерната кој те создал
Јас сум Татар-Монголец колку што си ти ескимосАбе јас знам кој ме создал мене, ама тебе коза што те создала и сега што сакаш да бидиш Македонец, кралска раса, што прајме. Татаромонгол.
Желбата на секој куртон (90% дпневски куртони) е да се влошат односите со нашиве шизофрени соседи и да се враќаме назад на меѓународен план. Добро е што си искрен барем.Јас искрено посакувам односиве уште повеќе да се влошат
Бугар некој е овој гарант.прашај го Саво Коминтерната кој те создал

Бугари и бугарофили со макеондски пасош ќе бидат со агенда да шират фашизам.Наместо да пишувате глупости и тресете зелени, нека кажат сите, кој на 4 -ти ќе биде на барикадите и со каква агенда .
А тебе па ти одговара да му коленичиш и да му ги туркаш гаќите со изговор за некое 'подобро утре' на секое белосветско ѓубре од типот на Џамбаски и Каракачанов?? Епа не се сите такви...Желбата на секој куртон (90% дпневски куртони) е да се влошат односите со нашиве шизофрени соседи и да се враќаме назад на меѓународен план. Добро е што си искрен барем.
Само на вас и на косоварите им одговара ваква башибозук нефункционална вукојебина, а индиректно од нашава стагнација ќе си имаат корист и мршиве како џамбаски каракачанов и компанија.
Вие сте на иста бранова должина, две страни на една иста паричка.
Да разбирам дека Мицко ,Че Гевара и патреоти нема да има ?Бугари и бугарофили со макеондски пасош ќе бидат со агенда да шират фашизам.
Само вие гнасите имате агенда. Само вам ви е до агенда
Лошо сте се отнесували кон тех, па затоа ви имат многу набраноБугари и бугарофили со макеондски пасош ќе бидат со агенда да шират фашизам.
Само вие гнасите имате агенда. Само вам ви е до агенда
Искрено кур ме боли кој ќе дојде од наша политичка страна. Мене ми е проблемот што доаѓа некој куртон од варна или од трговиште или од пловдив да јаде гомно за да се промовира фашизмот само за да добие неговата партија на избориДа разбирам дека Мицко ,Че Гевара и патреоти нема да има ?
Сами си одбраа да се дружат со фашисти. Сами одбраа гомна да јадат.Лошо сте се отнесували кон тех, па затоа ви имат многу набрано
Искрено кур ме боли кој ќе дојде од наша политичка страна. Мене ми е проблемот што доаѓа некој куртон од варна или од трговиште или од пловдив да јаде гомно за да се промовира фашизмот само за да добие неговата партија на избори
Ќе оди ли џамбаски или каракачанов?Е ,па штом тоа ти е проблемот, нормално е да одиш да протестираш и да си кажеш граѓанскиот став.
Ке одиш ли?
Мочло, ние немаме национална политика со еден став на ништо и спрема ништо, на секоја изјава имаш две гледишта што носат по 200к гласови.А тебе па ти одговара да му коленичиш и да му ги туркаш гаќите со изговор за некое 'подобро утре' на секое белосветско ѓубре од типот на Џамбаски и Каракачанов?? Епа не се сите такви...
Да . Ветрушка држава. Исти тип на изјава од Сте го ослободиле скопје(од себеси) и сте ја тепале германија(по 4тири години лижење нивни гз)очло, ние немаме национална политика со еден став на ништо и спрема ништо, на секоја изјава имаш две гледишта што носат по 200к гласови.