Политиките на Бугарија кон Македонија

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.018
прашај го Саво Коминтерната кој те создал
Абе јас знам кој ме создал мене, ама тебе коза што те создала и сега што сакаш да бидиш Македонец, кралска раса, што прајме. Татаромонгол.

Член од
1 февруари 2021
Мислења
5
Поени од реакции
5
Абе јас знам кој ме создал мене, ама тебе коза што те создала и сега што сакаш да бидиш Македонец, кралска раса, што прајме. Татаромонгол.
Јас сум Татар-Монголец колку што си ти ескимос

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
Јас искрено посакувам односиве уште повеќе да се влошат
Желбата на секој куртон (90% дпневски куртони) е да се влошат односите со нашиве шизофрени соседи и да се враќаме назад на меѓународен план. Добро е што си искрен барем.

Само на вас и на косоварите им одговара ваква башибозук нефункционална вукојебина, а индиректно од нашава стагнација ќе си имаат корист и мршиве како џамбаски каракачанов и компанија.

Вие сте на иста бранова должина, две страни на една иста паричка.

Член од
30 октомври 2021
Мислења
1.698
Поени од реакции
3.981
Наместо да пишувате глупости и тресете зелени, нека кажат сите, кој на 4 -ти ќе биде на барикадите и со каква агенда .
Има ли веќе организирани комитети за собирање волонтери -да делат плакати, знамиња и сл.?

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.366
Наместо да пишувате глупости и тресете зелени, нека кажат сите, кој на 4 -ти ќе биде на барикадите и со каква агенда .
Бугари и бугарофили со макеондски пасош ќе бидат со агенда да шират фашизам.
Само вие гнасите имате агенда. Само вам ви е до агенда

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.018
Желбата на секој куртон (90% дпневски куртони) е да се влошат односите со нашиве шизофрени соседи и да се враќаме назад на меѓународен план. Добро е што си искрен барем.

Само на вас и на косоварите им одговара ваква башибозук нефункционална вукојебина, а индиректно од нашава стагнација ќе си имаат корист и мршиве како џамбаски каракачанов и компанија.

Вие сте на иста бранова должина, две страни на една иста паричка.
А тебе па ти одговара да му коленичиш и да му ги туркаш гаќите со изговор за некое 'подобро утре' на секое белосветско ѓубре од типот на Џамбаски и Каракачанов?? Епа не се сите такви...

Член од
30 октомври 2021
Мислења
1.698
Поени од реакции
3.981
Да разбирам дека Мицко ,Че Гевара и патреоти нема да има ?

segafredo

The Grey Cardinal
Член од
21 ноември 2022
Мислења
296
Поени од реакции
563
Лошо сте се отнесували кон тех, па затоа ви имат многу набрано

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.366
Да разбирам дека Мицко ,Че Гевара и патреоти нема да има ?
Искрено кур ме боли кој ќе дојде од наша политичка страна. Мене ми е проблемот што доаѓа некој куртон од варна или од трговиште или од пловдив да јаде гомно за да се промовира фашизмот само за да добие неговата партија на избори
Автоматски споено мислење:

Лошо сте се отнесували кон тех, па затоа ви имат многу набрано
Сами си одбраа да се дружат со фашисти. Сами одбраа гомна да јадат.
Никој не ги тера ништо. Ако јадеш гомна ќе јадеш ќотек. Така било и во вавилон и во еѓупт и сократ оти јадел гомна го терале отров да пие.Цезар го избоделе оти јадел гомна.
Не ми е јасно кој кур само бараш исклучок овде? Дека ви е правено неправда?
Јас ти кажав. Најголем извор на анти бугарска пропаганда се самите бугари и сите тие што се деклариаат како такви.

Член од
30 октомври 2021
Мислења
1.698
Поени од реакции
3.981
Искрено кур ме боли кој ќе дојде од наша политичка страна. Мене ми е проблемот што доаѓа некој куртон од варна или од трговиште или од пловдив да јаде гомно за да се промовира фашизмот само за да добие неговата партија на избори
Е ,па штом тоа ти е проблемот, нормално е да одиш да протестираш и да си кажеш граѓанскиот став.
Ке одиш ли?

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.366
Е ,па штом тоа ти е проблемот, нормално е да одиш да протестираш и да си кажеш граѓанскиот став.
Ке одиш ли?
Ќе оди ли џамбаски или каракачанов?

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
А тебе па ти одговара да му коленичиш и да му ги туркаш гаќите со изговор за некое 'подобро утре' на секое белосветско ѓубре од типот на Џамбаски и Каракачанов?? Епа не се сите такви...
Мочло, ние немаме национална политика со еден став на ништо и спрема ништо, на секоја изјава имаш две гледишта што носат по 200к гласови.

За кое туркање гаќи збориш кога го валидизирате шљамов до небо и уште малце премиер ќе го напраите.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.366
очло, ние немаме национална политика со еден став на ништо и спрема ништо, на секоја изјава имаш две гледишта што носат по 200к гласови.
Да . Ветрушка држава. Исти тип на изјава од Сте го ослободиле скопје(од себеси) и сте ја тепале германија(по 4тири години лижење нивни гз)

Kajgana Shop

На врв Bottom