Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читам по нетов сабајлево, Новак качил 5 кг периодов, од таму и бруталното сервирање и снага во ударите. Можда не се приметува многу преку ТВ зашо он си е слаб по природа, али дефинитивно се приметува по брзината и силината на ударите.
Малце му се погодија и противниците на овој турнир, сите беа многу послабо рангирани од него. Утре во финале игра против првиот носител на турнирот и минатогодишен освојувач, кој е 200 места погоре на ATP листа од Калин.
Ja rafa mislev se zgoil deka jadese od Mekdonald eehehehehehe ke si zaminam do utre ok e.Читам по нетов сабајлево, Новак качил 5 кг периодов, од таму и бруталното сервирање и снага во ударите. Можда не се приметува многу преку ТВ зашо он си е слаб по природа, али дефинитивно се приметува по брзината и силината на ударите.
100-0 утре за Новак другар. Има здравјето да му го земе на Циципас, еве слободно кажувам. Ако е во ред со ногата се, ЗДРАВЈЕТО МУ ГО ЗИМА НА ЦИЦИМалце му се погодија и противниците на овој турнир, сите беа многу послабо рангирани од него. Утре во финале игра против првиот носител на турнирот и минатогодишен освојувач, кој е 200 места погоре на ATP листа од Калин.
Малце му се погодија и противниците на овој турнир, сите беа многу послабо рангирани од него. Утре во финале игра против првиот носител на турнирот и минатогодишен освојувач, кој е 200 места погоре на ATP листа од Калин.
Да де, знаеме. За Калин Ивановски зборував јас, не за Новак.100-0 утре за Новак другар. Има здравјето да му го земе на Циципас, еве слободно кажувам. Ако е во ред со ногата се, ЗДРАВЈЕТО МУ ГО ЗИМА НА ЦИЦИ
Цитирајте го постов после мечот. Слободно.
ај напуштам и јас ко Syn........Да де, знаеме. За Калин Ивановски зборував јас, не за Новак.![]()
Не. 543 беше. Ама да, имаат грешка таму. Со пласманот во четвртфинале освои +2 бода и скокна на 534, тогаш го update-уваа. После за полуфинале освои уште 2, значи требаше уште да скокне, ама тие 2 бода не му ги додадоа (4 земаат вкупно полуфиналистите). Сега за финале мислам дека уште +4 треба да има, ама не знам што се случува.Не знам само зошто на live rankings пишува дека уште е 534 место... тоа место беше и пред почетокот на турнирот.
Не знам само зошто на live rankings пишува дека уште е 534 место... тоа место беше и пред почетокот на турнирот.
Затоа што АТП листата се ажурира секој понеделник, ќе му ги дадат за 2 денаНе. 543 беше. Ама да, имаат грешка таму. Со пласманот во четвртфинале освои +2 бода и скокна на 534, тогаш го update-уваа. После за полуфинале освои уште 2, значи требаше уште да скокне, ама тие 2 бода не му ги додадоа (4 земаат вкупно полуфиналистите). Сега за финале мислам дека уште +4 треба да има, ама не знам што се случува.
Затоа што АТП листата се ажурира секој понеделник, ќе му ги дадат за 2 дена
Официјалната листа, да, се ажурира секој понеделник. Ова за што ние зборуваме е Live ATP, листа која ја ажурираат веднаш, по завршувањето на секој меч, и на тој начин прават проекција каде ќе биде рангиран тенисерот наредниот понеделник. Еве попрецизно:Затоа што АТП листата се ажурира секој понеделник, ќе му ги дадат за 2 дена