Да! На @TGTBF невестата! Пошто е он сигурно мажиште кое не пати од комплекси!Lepoticava e za Mazhenje
Slabo si so tekovnive slucuvanja,Стварно има ебење? Нели сега се се префрли виртуелно, на Интернет. Виртуелен секс, виртуелен криминал, виртуелна деликвенција, итн итн...
Пред 20 години беше дупењето, пред Интернетот, сега, 5 години се договараш преку Фејсбук за обична кафесредба... или можда не е така, м? Помладиве се ебат?
Како си сигурен? Сите се прават ебачишта наизуст, а не личи дека стварно дупеле/се дупеле.Slabo si so tekovnive slucuvanja,
Denes se dupat po 3x dnevno, od noga i gospod znaj so kogo.
Да ти верувам.Abe ostaj sajtovi prijatele,
Odi proshetaj po ulici i pozboruvaj so lijge
Соодносот е 90/10. Да те неќат е редовна состојба за нив. Приоѓање “лице в лице“ е најлошата можна форма на денгуба. Полоша и од денгубата со интернет сервисите.Да ти верувам.
Можда дека сум соло, па ме нејќат. Треба партнерка за свингерај. Можеби и треба бисекс да станам пошто мажот на девојката за свингерај е исто бисекс...
Само тешко ќе се деси да станам бисекс. Значи си седам соло
А па најјак заклучок: ти си најпаметна од сите, бравос, награда- чаша ладна вода и еден уште поладен игнор.заклучок: машките се примерни и фини момчиња а жените латентни курви
Опасни ти се досеткиве. Сам ли ги измислуваш?А па најјак заклучок: ти си најпаметна од сите, бравос, награда- чаша ладна вода и еден уште поладен игнор.
Конкуренција за чашата ладна вода? Криво ти е што некој друг освои трофеј за солење памет?Опасни ти се досеткиве. Сам ли ги измислуваш?