Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно има ебење? Нели сега се се префрли виртуелно, на Интернет. Виртуелен секс, виртуелен криминал, виртуелна деликвенција, итн итн...
Пред 20 години беше дупењето, пред Интернетот, сега, 5 години се договараш преку Фејсбук за обична кафесредба... или можда не е така, м? Помладиве се ебат? :D :D :D

Стварно има ебење? Нели сега се се префрли виртуелно, на Интернет. Виртуелен секс, виртуелен криминал, виртуелна деликвенција, итн итн...
Пред 20 години беше дупењето, пред Интернетот, сега, 5 години се договараш преку Фејсбук за обична кафесредба... или можда не е така, м? Помладиве се ебат? :D :D :D
Slabo si so tekovnive slucuvanja,

Denes se dupat po 3x dnevno, od noga i gospod znaj so kogo.

Slabo si so tekovnive slucuvanja,

Denes se dupat po 3x dnevno, od noga i gospod znaj so kogo.
Како си сигурен? Сите се прават ебачишта наизуст, а не личи дека стварно дупеле/се дупеле.
Еве јас имам пробано неколку такви сајтови за возрасни, и фрлано пари. Сум сретнал македонки, ама кога ќе дојде моментот за средба се закопуваат во земја...
И на Фејс исто нешто девојки за секс има, коа ќе дојде време за средба, штама...

Добро, сајтови за возрасни не е некој критериум баш, нити социјални мрежи

Последно уредено:
Abe ostaj sajtovi prijatele,
Odi proshetaj po ulici i pozboruvaj so lijge
Да ти верувам.
Можда дека сум соло, па ме нејќат. Треба партнерка за свингерај. Можеби и треба бисекс да станам пошто мажот на девојката за свингерај е исто бисекс... :D:D:P:P

Само тешко ќе се деси да станам бисекс. Значи си седам соло :D

Мх, јебига. Ви ја искаљав темата. Се извинувам :D

Да ти верувам.
Можда дека сум соло, па ме нејќат. Треба партнерка за свингерај. Можеби и треба бисекс да станам пошто мажот на девојката за свингерај е исто бисекс... :D:D:P:P

Само тешко ќе се деси да станам бисекс. Значи си седам соло :D
Соодносот е 90/10. Да те неќат е редовна состојба за нив. Приоѓање “лице в лице“ е најлошата можна форма на денгуба. Полоша и од денгубата со интернет сервисите.

заклучок: машките се примерни и фини момчиња а жените латентни курви :pipi:

заклучок: машките се примерни и фини момчиња а жените латентни курви :pipi:
А па најјак заклучок: ти си најпаметна од сите, бравос, награда- чаша ладна вода и еден уште поладен игнор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom