Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    759
јако јако јако
Такер Карлсон ти е извор на информации
друже бидејќи велешани направија едно чудо пари на Такер, ете јас и ти се сложуваме дека двајцата Такер си го сакаме
ми го направи денот
Он е новинар и објавува информации, топла вода не измислува....он не ги измислува вестите.

јако јако јако
Такер Карлсон ти е извор на информации
друже бидејќи велешани направија едно чудо пари на Такер, ете јас и ти се сложуваме дека двајцата Такер си го сакаме
ми го направи денот
јако јако друже Клинтонче, појако од Гласот На Америка и Радио Слободна Европа, Си Ен Ен...
Автоматски споено мислење:

Јес да се ефтини Украинциве ама па и Русиве ептен скржави, нудат само 13к евра за заробен леопард

Колку една лада нива да си купи среќниот добитник :D
Од ништо 13к евриња. Екипажот не вложил никакви пари за да го задужи тој тенк така да инвестицијата им е нула а ќе пожнеат 13 илјадарки.

Нуланд се спрема да носи колачи во Белорусија:

Автоматски споено мислење:

Мобилизацијата во Украина се одвива според плановите:

Името го црпи од Ричард Вегнер омилен музичар му бил на Пригожин :LOL:

Јас ги подржувам оти знам дека во Русија место за фашисти нема, тоа што користат затвореници криминалци им е само плус и да загинат not a big deal.
А јас се чудам зошто цело време со музичари ги ословуваат, а не ко Вагнеровци.

Ок, не видов дека се работи за Министерката за надворешни.
Па еве вака имам милион слики постирано тука но еве само неколку:

Прегледај го приврзокот 363996

Прегледај го приврзокот 363997

Oвај во средината им е командат:Прегледај го приврзокот 363999

Како второ,прочитај кој е Густав Вагнер, името од кај што го црпи Вагнер Груп, ќе видиш кој е и што е. :)
Dete koj te lazese za imeto? Sto mislis, zosto vagnerovci se slikaat so gitari, harmoniki, violini? Radi Gustav Vagner? :pos:

Кое лицемерие, криви се западот оти праќаат сејбо муниција а на Русија како им прдне да фрлаат нуклеарки во туѓа држава. И не не се дома и не се ни во двор. Украина е суверена држава со устав знаме и химна, како таква е самостојна и ничиј двор.
Како што знам едини досеа што имаат употребено нуклеарки се САД во Јапонија, збришаа 2 града, Хирошима и Нагасаки...

Ги збришаа двата града со население за да спасат животи на амерички воиници, така викаа...

Кај си бе Црпко?
Еве сум бе торлак. Прво соблечи си ја сукњата па пишувај за војни и пресвртници. Ако те видат оддома дека седиш на кајгана, има лошо да биде. Имаш уште за пеглање и за чистење прашина низ дома, па маникир педикир...Ти си седнала на форум да се расправаш. И дај ти се молам, тргни го Ченто од профил, му го валкаш името на тој великан.

Името го црпи од Ричард Вегнер омилен музичар му бил на Пригожин :LOL:
@Vartolu не е Густав Вагнер него Вагнер композиторот.

Others say the group's name comes from Utkin's own call sign "Wagner", reportedly after the German composer Richard Wagner, which Utkin is said to have chosen due to his passion for the Third Reich (Wagner being Adolf Hitler's favorite composer).

Нацисти си се нацисти. Дали го носеле името според Ричард или Густав...Колку сакате бранете, Вагнер 90% се нацисти, што е очигледно по нивните членови, тетоважи на телото и на нивниот бекграунд, а и не знам еве вие како самонаречени реалисти, независни и објективни зошто не сакате да си го признаете, а јас еве како според вас прозападен не ми е проблем да речам дека баталјонот Азов се 99% нацистичка багра која треба да биде збришана од земјата.

Нацисти си се нацисти. Дали го носеле името според Ричард или Густав...Колку сакате бранете, Вагнер 90% се нацисти, што е очигледно ...
На ноги се дочекуваш, а? :)
Сега последново ти е дека платеничката компанија Вагнер се нацисти затоа што газдата го слуша Вагнер (Ричард), а овој му бил омилен композитор на 'итлер. Следствено сите во Вагнер (компанијата) се нацисти!

Mногумина го сакаме Вагнер, вклучително и Копола. Значи и Копола е „нацист“!
Еве еден „нацистички“ филм со „нацистичка“ музика од Вагнер (додуше сцената навистина е помалку нацистичка, ама јбг):

Сакаш да кажеш Такер не е релевантен извор? Можда е најрелевантен од мејнстримот.

Брат јес дека нема влакна на јазикот, тоа ми се свиѓа, ама сепак е мејнстрим и си има агенда. Далеку подобар е од сенилните либтарди, ама убаво гомно на крај на ден е сепак гомно.
Факт е дека америте немаат непристрасни медиуми, Такер не е исклучок
Како што знам едини досеа што имаат употребено нуклеарки се САД во Јапонија, збришаа 2 града, Хирошима и Нагасаки...

Ги збришаа двата града со население за да спасат животи на амерички воиници, така викаа...
Денот кога тиче фатиш контекст на муабет е денот кога ќе добијам на лото, а не играм лото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom