Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    739

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.950
Поени од реакции
34.304
Руска верзија на “Кој сака да биде милионер“, зароби западен тенк- освој милион рубљи! Сафарито почна, среќен лов!

Прегледај го приврзокот 363995

Утешна награда ако го уништиш- пола милион рубљи. Е па сега, дај шта даш!
Милионче?
Да се обложиме дека првиот добитник ќе биде Украинец? :)

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.575
Поени од реакции
27.407
Ај сега и ти, знам дека слични ставови имате ама немора да му бидиш адвокат, а и не те ставам во негова категорија, а и покрај што не се слагаме за некои работи искрено те почитувам заразлика од акмаков погоре.
Не ја читав преписката, само оставката ми падна во очи.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.007
Поени од реакции
5.624
И Самка Ибраимовски кај нас е пратеник, па ајде сега некој во Германија да ги чита статусите што ги пиши на фејсбук, и говорите што ги држи, па да го земаат за официјална државна политика.
Ок, не видов дека се работи за Министерката за надворешни.
Што имаат Вагнер со нацизам?
Па еве вака имам милион слики постирано тука но еве само неколку:

_110633311_ebbv-2nuwaa_xqe_kekpjdi_t2500.jpg

index.jpg

Oвај во средината им е командат: wagnazzis.jpg

Како второ,прочитај кој е Густав Вагнер, името од кај што го црпи Вагнер Груп, ќе видиш кој е и што е. :)

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.950
Поени од реакции
34.304
8 од 10 ако можат безбедно да испорачаат леопардче, би избегале од кланицата со бонус капитал. Овде и на најзакорелите им е јасно дека се работи за жртвување на Украинци за амерички империјализам... Инаку да, имаат проблеми со регрутирање на топовско месо. Почнале и Унгарците да ги собираат, последно од пазар собрале десетици намерници.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.846
Поени од реакции
4.542
Ќе помине малку време ама ќе почнат сите да гледаат правилно на ситуацијава, како војна на западот против Русија V 10.0. После неколку неуспеси во историјата сведоци сме на уште еден поход над Русија. Швабиве се гледа дека ништо историјата не ги научила, искрено се надевам да го добијат тоа што го заслужуваат.
Крим ако пробаат да го бутнат односно една од 4 те Anti-Access/Area Denial (A2/AD) за кои пишував неколку пати до сега, Украина ќе се соочи со гневот на Шива. А тоа ќе значи и трета светска војна со сите нишани најверојатно.
јако јако јако
Такер Карлсон ти е извор на информации
друже бидејќи велешани направија едно чудо пари на Такер, ете јас и ти се сложуваме дека двајцата Такер си го сакаме
ми го направи денот

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.595
Поени од реакции
3.854
Милионче?
Јес да се ефтини Украинциве ама па и Русиве ептен скржави, нудат само 13к евра за заробен леопард

Колку една лада нива да си купи среќниот добитник :D

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.575
Поени од реакции
27.407
јако јако јако
Такер Карлсон ти е извор на информации
друже бидејќи велешани направија едно чудо пари на Такер, ете јас и ти се сложуваме дека двајцата Такер си го сакаме
ми го направи денот
Сакаш да кажеш Такер не е релевантен извор? Можда е најрелевантен од мејнстримот.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.007
Поени од реакции
5.624
Ајде сега да видиме Вагнер од кого го црпи името:

Gustav Franz Wagner (18 July 1911 – 3 October 1980) was an Austrian member of the SS with the rank of Staff sergeant (Oberscharführer).Wagner was a deputy commander of Sobibor extermination camp in German-occupied Poland, where 200,000-250,000 Jews were murdered in the camp's gas chambers during Operation Reinhard. Due to his brutality, he was known as "The Beast" and "Wolf".

И што е различно меѓу баталјонот Азов и овие?

И дали вие како докажани антифашисти ја поддржувате Вагнер или не?

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.994
Поени од реакции
13.197

Снајпески дуел.

Шкафот го користел како камуфлажа.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.595
Поени од реакции
3.854

Gustav Franz Wagner (18 July 1911 – 3 October 1980) was an Austrian member of the SS with the rank of Staff sergeant (Oberscharführer).Wagner was a deputy commander of Sobibor extermination camp in German-occupied Poland, where 200,000-250,000 Jews were murdered in the camp's gas chambers during Operation Reinhard. Due to his brutality, he was known as "The Beast" and "Wolf".

Името го црпи од Ричард Вегнер омилен музичар му бил на Пригожин :LOL:

Јас ги подржувам оти знам дека во Русија место за фашисти нема, тоа што користат затвореници криминалци им е само плус и да загинат not a big deal.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.950
Поени од реакции
34.304

Ричард, не Густав... :свиркам:

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Милионче?
Нема што да се обложуваме, добиваш! Хехехе...
“Пер, предај се бе, ќе делеме парите.“
Лопови и провалници чекаат по железничките постојки каде треба да поминат композициите со западни тенкови. Претприемнички дух, нели сме сега во капитализам.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.950
Поени од реакции
34.304
Јес да се ефтини Украинциве ама па и Русиве ептен скржави, нудат само 13к евра за заробен леопард

Колку една лада нива да си купи среќниот добитник :D
Таман за да им го „засладат“ дилот на Украинците што не се малоумни, а да не се залетаат Русите да гинат јуришајќи на тенкови.

Нема што да се обложуваме, добиваш! Хехехе...
“Пер, предај се бе, ќе делеме парите.“
Лопови и провалници чекаат по железничките постојки каде треба да поминат композициите со западни тенкови. Претприемнички дух, нели сме сега во капитализам.
Пола тебе, пола мене. :unsure:

Туку очигледно не си единствениот што си се сетил на оваа можност:
1674760557192.png

Kajgana Shop

На врв Bottom