Парфеми

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.151
Поени од реакции
2.258
Иначе веќе мислам дека знам што е, само го чекам декантот да ми се потврди, ќе пишам деновиве.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.151
Поени од реакции
2.258
Мал апдејт, во 15ч се прснав неколку пати после туширање, уште мириса, цел ден сум надвор, дува цело време ама ова залепи. :pos:

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.196
Поени од реакции
1.770
Може замена...

PDM
Xerjoff
Initio
Amouage

Еднаш прснат.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Бумп. Парфемот е оригинален, без кутија. Добиен е поклон, не сум љубител на rose ноти

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Спајсбомб е најјакото нешто шо постои од машки парфем. Како шо кажа членот погоре, мирисот трае трае и трае.. Сабота вечер прсни се двапати пред кафана, оди направи се дрво, пуши, пиј, мрсно кисело гнети, певаљки гушкај, стани сабајле, мрази се оти си како наврната мачка, нуркај во купатило пола саат за да заличиш на човек, се' ќе излезе од тебе ама мирисот на спајсбомбот глава ставам дека уште ќе е тука и ќе држи и вториот ден комотно. За навалки, перници, цела соба/спрат шо ќе ти мириса исто на него е башка муабет..

Капа доле значи, бог и батина производ.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.196
Поени од реакции
1.770
Спајсбомб е најјакото нешто шо постои од машки парфем. Како шо кажа членот погоре, мирисот трае трае и трае.. Сабота вечер прсни се двапати пред кафана, оди направи се дрво, пуши, пиј, мрсно кисело гнети, певаљки гушкај, стани сабајле, мрази се оти си како наврната мачка, нуркај во купатило пола саат за да заличиш на човек, се' ќе излезе од тебе ама мирисот на спајсбомбот глава ставам дека уште ќе е тука и ќе држи и вториот ден комотно. За навалки, перници, цела соба/спрат шо ќе ти мириса исто на него е башка муабет..

Капа доле значи, бог и батина производ.
Си пробал некогаш niche парфем?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.962
Поени од реакции
30.987
Буквите на оригиналното шише се споени Spicebomb

Автоматски споено мислење:

@МаксАлегри - Заборавив да напишам, и јас го меркам парфемов одамна, ама не сум го начекал ниту да го мириснам.
И кутијата ако не се лажам е црна, ќе проверам дома...мене ми мириса океј али никако од другите да почнам да ставам од овој.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Кутијата е бела на сликите погоре демек е тестер, затоа.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.012
Поени од реакции
1.316
Ми ги поклонија овие парфеми, па ми треба мала помош што е актуелно/добро од кој да се почне со користење, моментално сум на слатки маки па прскам од се по нешто, дури на моменти и по два-три парфеми во текот на еден ден.

Pacco Rabban - Puere XS
Givenchy - Gentlemen only
Yves saint Laurent - Y
Issey Miyake - Leau Dissey pour home
Versace - Eros
Hugo Boss - Number one

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Некој да не му е здосаден и да не продава Acqua di Gio Profumo?
Не декант, во шише.

Член од
26 октомври 2020
Мислења
44
Поени од реакции
28
Поклонувам 5 деканти (останати уште 2) од Mont Blanc Legend Night на некој кои не можат да си дозволат оригинал парфем, или се со лимитиран буџет моментално. Ако сте заинтересирани пишете ми во порака на инстаграм www.instagram.com/extravagance_mk, нема посебни правила и услови.

Attachments

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Продавам воопшто ниту еднаш не прснат декант од 10мл amouage interlude black iris 1500ден
Премногу ми е јак и мрачен, само што го помирисав го оставив а купен е 30 евра
може и замена

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
Декантира некој парфеми кај нас? И каде можат да се најдат шишенца за деканти. Порачав од АлиЕ ама ми требаат за побрзо.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Декантира некој парфеми кај нас? И каде можат да се најдат шишенца за деканти. Порачав од АлиЕ ама ми требаат за побрзо.
Во Рефан имаш шишиња.

Член од
26 октомври 2020
Мислења
44
Поени од реакции
28

Kajgana Shop

На врв Bottom