- Член од
- 31 август 2021
- Мислења
- 494
- Поени од реакции
- 2.820
Нов министер во најава...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исти се шансите колку што и ФА може да присуствува у Подгорица. 0. Загреота се и тие како и 90% сите други навивачки групи на просторов.Dali ima shansi Varvari utre da se prisutni na MZT so Buduchnost?
Варвари се во Скопје.Исти се шансите колку што и ФА може да присуствува у Подгорица. 0. Загреота се и тие како и 90% сите други навивачки групи на просторов.
Tuu, sakav da odam za da vidam kako izgledaat kako grupa vo zhivo i vo posleden moment se premisliv i sednav da se zapivam vo pabot, fala Veksa.Варвари се во Скопје.
Komentar na pokanava?
Прегледај го приврзокот 363198

Тие шо не осудија дека сме провокаторите со фантомките сега нека ја бранат!Komentar na pokanava?
Прегледај го приврзокот 363198
Сакам париве да ги глеам ко ти луге на утакмица, иам 40 денари да ги глеам ко 200.Варвари денес во Скопје околу 70-80 луѓе, реално секоја чест што гостуваа 350км/7саати за скроз небитна утакмица за нив со последниот на табела МЗТ.
Навивање ништо посебно, извадија една коцка и тоа беше тоа. Екипата исто така ништо посебно претежно ултрас дечки меѓу 25-30 год.
ФА околу 100-150 луѓе, навивање солидно иако утакмицата беше очобол, МЗТ едвај во 4 та четвртина фати приклучок и тука се крена цела сала, но за жал нов пораз.
Изглед на трибина убав, извадена и кореографија со мотки.
Се на се утакмица која нема многу да се прераскажува.
Прво собери 40 денари.Сакам париве да ги глеам ко ти луге на утакмица, иам 40 денари да ги глеам ко 200.
Zalno ama vistinito e.. Nogu od narodot navivacite gi gledat kako:narkomani, kriminalci i uste nogu raboti i koga ide rabotat noz do koska aman lele. Zivejme u sopstvena drzava kako stranci strasno!Тие шо не осудија дека сме провокаторите со фантомките сега нека ја бранат!
Јас кренав раце иако сум вечити оптимист!
Со ваква власт поддршана од најлошата опозиција која некогаш сме ја имале добро е што уште сме живи.
Пандов со депилираните вмровци нека протестираТ.
100 пати сме изгорени.
Последно бевме сведоци летово како заврши се.
Така да не да ширам негатива ама НЕВРЕДИТ!
Во некој други акции и герили да ама заедно со луѓе од политиката за да не наместат како глувци појќе НЕ!