Фудбалски/трансфер дискусии

C

confusion

Гостин
Пак на крај ќе дојдеме до заклучокот за нерационално трошење на пари. Инаку и Реал даде 100 мил за Камавинга, Чуамени, Вини ама откако видоа дека се дефицитарни на тие позиции или откако нивните предходници направиле најмалку 10+ год. кариера на таа позиција во истиот клуб. Овде правиме муабет за промашен трансфер на непоминати 6 месеци.
Pa ne znam koja ti e poenta so postov, samite fanovi vi kazuvame deka neracionalno i haoticno se trosat pari ili ti imas nekoja druga poenta? Potrosija 250m za zasiluvanja za trener koj go izbrkaa posle 2 meseca.
Poenta so postov imas? Site ozbilni klubovi trosat, nekoj racionalno, nekoj pametno, nekoj kolku da trosi, nekoj kako slamka za spas.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.540
@RATM ќе одмори од темава недела дена. Останатите мачкари, кучкари, чувајте по дома што сакате само задржете минимално ниво на дискусија. Без лични навреди.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
@RATM ќе одмори од темава недела дена. Останатите мачкари, кучкари, чувајте по дома што сакате само задржете минимално ниво на дискусија. Без лични навреди.
Погоре пишаа арсенал е клуб што се бори за трофеи и дечките уште имаат пристап до форумов.

:motorce::motorce:

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.963
Поени од реакции
8.173
Конечно во колосек ќе влезе темава

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Како отворено си праат муабет за финансирање на војна преку продажба на играчи.
Сега е веќе јасно зошто појде во Челзи, бивша руска подружница на Путин...
Замислете го ова надвор од Западна Европа, со сменети улоги, сместа ќе беа исклучени и државата и клубот од Фифа и Уефа

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
Замислете го ова надвор од Западна Европа, со сменети улоги, сместа ќе беа исклучени и државата и клубот од Фифа и Уефа
Едноставно човекот нејќе трофеи и клубови што се на пат за трофеи, се гледа од авион

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.400
Ова со финансирањето на војната исто би било и со Арсенал претпоставувам, реално позадината на ваквите зделки што како зашто и не ја знаеме, овие што информираат некад убодуваат точно некад грешат. Небитно, тотално не ви ги сфаќам плачкиве за овој играч, воопшто не им е потребен на Арсенал за разлика од главна 9ка напред што овој пат може да си ја дозволат бидејќи ги имаат парите а и местото на табела ги прави поатрактивни у моментов за појаки играчи.
Исто и финансиите со кои очигледно располагаат, додатен плус, тотално нула потреба у моментов да се жали за украинецов.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Ова со финансирањето на војната исто би било и со Арсенал претпоставувам, реално позадината на ваквите зделки што како зашто и не ја знаеме, овие што информираат некад убодуваат точно некад грешат. Небитно, тотално не ви ги сфаќам плачкиве за овој играч, воопшто не им е потребен на Арсенал за разлика од главна 9ка напред што овој пат може да си ја дозволат бидејќи ги имаат парите а и местото на табела ги прави поатрактивни у моментов за појаки играчи.
Исто и финансиите со кои очигледно располагаат, додатен плус, тотално нула потреба у моментов да се жали за украинецов.
Верувај не ми е воопшто криво, муабетот ми е друг.
Буквално без око да им трепне си кажуваат дека дел од парите ќе бидат искористени за поддршка на некоја страна во воен конфликт меѓу две држави, во професионален спорт на највисоко ниво.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.400
Верувај не ми е воопшто криво, муабетот ми е друг.
Буквално без око да им трепне си кажуваат дека дел од парите ќе бидат искористени за поддршка на некоја страна во воен конфликт меѓу две држави, во професионален спорт на највисоко ниво.
Da, za ova si vo pravo samo nema vrska toa so Celzi toa mi bese poentata, inace da, definitivno ova e poteg za koj realno treba da reagira i UEFA, bez razlika so veke fatija oni strana tuka, stvarno ne znam kako ova moze da pomine onaka, ko nisto da ne se desilo, bukvalno so pari od fudbal se finansira vojna, i ubistva megjudrugoto i na civili.

U pravo si nema sto.

Kajgana Shop

На врв Bottom