Препорака за влезни врати?

• Креатор на темата Креатор на темата Ana2
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е. Многу се однесуваат вака. Они со фирми гледаат да соработуваат на големо, не сум индивидуални купувачи. И јас имав слично искуство со Сеф во Аеродром. Тотално незаинтересирани, и ко те чекаат да си излезеш.
Јас со Сеф имам одлично искуство како индивидуален корисник.. Имав некој проблем со влезната брава веднаш дојдоа луѓево. Може им се погодила гужва, вака се ок...

Јас со Сеф имам одлично искуство како индивидуален корисник.. Имав некој проблем со влезната брава веднаш дојдоа луѓево. Може им се погодила гужва, вака се ок...
Само јас бев кај нив :/ Имаше една не многу пријатна продавачка, која беше ептен незаинтересирана.

Конечно мојот избор :) (ако некој го интересира хаха), прават и по мерка....

Иначе чудно е тоа со Сеф, толку фалени секаде (или е добар маркетинг по форумите) а искрено треба да ги молиш малтене за врата а за монтирање на 1350 евра сакаат само да ја залепат вратата на старата каса, да не рушеле!? Па 1350 евра за половична работа, мислам не иде...

Во споредба со турскиве врати 400-500 евра е разликата, уште цела една врата, што покажува колку се нереални цените и дуплирани.

Attachments

• naracka.jpg
    naracka.jpg
    197,9 KB · Прегледи: 64
Последно уредено:
Има сигурно и нешто во тоа дека турскиве масовно се продуцирани, а овие секоја по ангажман ја прават. Така што имаат поголеми трошоци.

Doors & Doors gi cekav dva i pol meseci, i vratite ne bea bez nedostatoci! Ne sum zadovolna, bea poevtini nesto ama ne vredi.

Јас земав од Проспера, вратата имаше недостатоци. Имаше физички изгребаници, и се не се заклучуваше, па мораше да ја сервирисраат. Исто така, го пробија рокот за испорака наведен во договорот.

Тоа е, мора да се помириме дека тоа е нивото тука.

KosteM aj bar mi e polesno deka ne sum edina...

Поздрав, нов сум на форумов.
Периодов барам препораки за влезни врати.

Што мислите за Ројал инвест?

Буџетот ми е горе доле до кај 800 евра максимум, по можност да не треба да прошируваат и дополнителни трошоци.

Поздрав, нов сум на форумов.
Периодов барам препораки за влезни врати.

Што мислите за Ројал инвест?

Буџетот ми е горе доле до кај 800 евра максимум, по можност да не треба да прошируваат и дополнителни трошоци.
Вратите се од Полар фирмата. Ја имам Истанбул вратата од 2016 и до сега нема проблеми. Ако имаш од старите врати, не би требало да има проблем околу монтажата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom