B
BigMac
Гостин
Те следам цело време многу играш дека ќе има тај-брејк во мечот,изгледа ти е омилена игра.
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
Јас прво коло не пипкам тениси таму некаде после второ коло ќе почне да се игра.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Те следам цело време многу играш дека ќе има тај-брејк во мечот,изгледа ти е омилена игра.
Реално на првото ливче не гледам каде би падналТе следам цело време многу играш дека ќе има тај-брејк во мечот,изгледа ти е омилена игра.
Јас прво коло не пипкам тениси таму некаде после второ коло ќе почне да се игра.![]()
Stavi gi utre na Djokovic 3:0 1.20, 170 evra kjarDan se poznaje po jutro
So srekja no mnogu pari ke ti odat za danok nad 150 evra...Прегледај го приврзокот 362515
Автоматски споено мислење:
Идам на јака уплата случајно ги видов паровиве,идам на сериозна уплата 75к значи вечер нема спиење и без разлика на исходот утре денот тапаКој сака може да ме следи
Мареј е со една нога во пензија нема што да бара против Бератини во три добиени сета нема шанса со него,најмногу што може е еден сет да му земе тоа е сигурен 1
Чарди нема играно меч во сингал повеќе од година ипол противникот Галан е добар тенисер на тврда подлога лани има многу добри резултати и против многу појаки тенисери од Чарди ,лагано 1
Прегледај го приврзокот 362518
So srekja no mnogu pari ke ti odat za danok nad 150 evra...
Ako se kladis na golem vlog podobro kupi si bitcoin kladi se bez danok...
Автоматски споено мислење:
Знам за оваа комбинација ама ќе треба да чекам 2 дена за да ги добијам парите.
Данокот не утепа ептен бар ние што сме во Македонија, мора да јадат,пијат политичарите.Znam zamaranje e kupi/prodaj bitkoin trista cuda.
No podobro ednas kupi si bitkoin za nekolku iljadi evra i kladi se kako gospodin, na dolga staza premnogu pari odat za danok.
Никогаш немам играно на 2Win гу бојкотирам поради монополот.Ме интересира дали на 2 win на поголема уплата намалуваат квоти или блокираат, ако некој игра нека пише.Гледам се рекламираат 36 000 000 даваат претпоставувам дека не прават проблеми со квоти намалување и дека се стабилни.Јас сакам да ставам некој денар на 2win да можам во живо да играм, но Шпаркасе од каде ми е картицата има забрана за трансфер на пари кон такви трговци, ме интересира дали има друг начин?