Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде објаснете го ова со бугарофиливе,Чарли беше најголем патриот секогаш прв за фајт,што се дешава со луѓево односно колку пари се потребни за да се продадеш вака?
Хахахахахахахаххаха чарли фајтерот. Нормално нацист дека ќе биде бугар, побратим со балистите. Природно си припаѓа таму. Не може да бидеш патриот македонски и нацист истовремено. Ете ги и од битола нацистите станаа бугараши, така и ,,нашиве,, од Скопје. Ете можат заедно и стикери да си прават со шиптapите од Тетово.

@kano
мора и ти да си бугарофилче ко бившите ви членови на сликава со толку омраза кон тито и југославија.
ве ебеле у чмар вас задоените бугарфилчиња у ју затоа имаш трауми

National Firm '22 prva tura nalepnici.
image.png
stvarno mislite deka ste navivaci?

@kano
мора и ти да си бугарофилче ко бившите ви членови на сликава со толку омраза кон тито и југославија.
ве ебеле у чмар вас задоените бугарфилчиња у ју затоа имаш трауми

nemam jas omraza kon bivsata drzava nego kon srbomani i bugarofili, seedno. toa sto ti si srbomansko kopile nema vrska so mene. problemot si e kaj vas. posle 30 godini uste ste titovi i uste ste gomna. za mene si pogolemo gomno i od siptаrite, tie bas si se borat za svojata kauza ti si gomno predavnicko.

Дечките биле помлади и се повлекле не пред тој калимеро зошто е опасен туку од помисла дека некој носи нож и пиштол.
Храброста се гледа на 3цата кромањонци кога го нападнале Саздо од 50кг а тие 3ца и еден како вепар свиња изгледаше.
Дај наведи една тепачка 2вс2 , 5вс5 СО ГОЛИ РАЦЕ ?
И последно, сите напади на учк над нашата полиција и српската се од заседа? каде е тука машкоста ? На крај квррр квррр бели знаменца :)
Kako ne ti e sram be vo sred centar ve tepavme so goli race.Dojdovme vo aerodrom da go gledame nasiot klub Shkupi protiv vardar bevme samo 20 dusi no policajcite ne blokiraa.Deckite bile pomladi hahahahahh site bea 18-25 godini ne bea tie dete i plus bea 30 vs 1 no vie nemate srce nikogas nema da dojdete bo Cair zosto cair e mesto kaj vasite roditeli ve imaat uceno da ne idete tamu.
Ps.Adnan so coperot

Attachments

• 09CED936-DB10-42B2-ADB7-38C2B2776900.png
    09CED936-DB10-42B2-ADB7-38C2B2776900.png
    1,9 MB · Прегледи: 181
Познавајќи на дел од ликовите тврдам дека се работи за испрани мозоци плус со ситна пара додатно мотивирани. На овие лејки не фрлат бугарите пари, парите се фрлат на тие шо имаат влијание во општеството.
Жално, како и претходно што споменавте, самите себе си сме најголеми непријатели. Така било така е и во иднина ќе страдаме најмногу од самите себе.
@87_47 Пиши ми во порака кои се тие активни членови кај Чкембари со пробугарска идеологија.

Овие дебили се најмалиот проблем во ситуацијата. Секој од нив е отпадник на генерацијата. Нереализирани типови на кои единствен излез им е да бидат дел од вакво "стадо" на кое ревносно ќе му припаѓаат зошто сопствен живот, вредности и идеал немаат.

Поголем проблем се долгогодишните системски надирања кои Бугарија ги прави, пред се и најмногу во рамки на образовниот дел, а потоа секако и со фрлање огромни финансии за производство на документарци, по политички партии, клубови и сл.

Младината се повеќе се пали на филмот "Партизаните се лошите чичковци од Голи Оток чија единствена работа била да - убиваат Македонци", а исто голем проблем е што еднаш засекогаш не се расчисти со ликови како Ванчо, Тодор и сл. туку константно се остава простор за дискусија која соседите ја користат за цело време да индоктринираат вакви паразити.

Ова е борба на народот. Јасно е дека политичкиот систем на Македонија нема капацитет да се избори со овие напади. Затоа, сите групи треба особено внимание да посветат на младите. Не оставајте децата од трибината да пропаѓаат зошто тие се иднината на секоја група. Колку што се тие попропаднати, толку ќе биде попропадната и иднината на мак тифо сцената.

National Firm '22 prva tura nalepnici.
image.png
Како тоа "no one likes us, we dont care" па нели се сакате сега со бодежите од Чаир, или тоа беше од горе наредено не по ваша желба. Ја не сум чул до сеа представник на верата да смирува две "навивачки" групи.

Како тоа "no one likes us, we dont care" па нели се сакате сега со бодежите од Чаир, или тоа беше од горе наредено не по ваша желба. Ја не сум чул до сеа представник на верата да смирува две "навивачки" групи.
Друга е таму работата,навивањето е само пред јавност и камери.Доларите не се навивачка група згаснаа на 15 мај 2022.

nemam jas omraza kon bivsata drzava nego kon srbomani i bugarofili, seedno. toa sto ti si srbomansko kopile nema vrska so mene. problemot si e kaj vas. posle 30 godini uste ste titovi i uste ste gomna. za mene si pogolemo gomno i od siptаrite, tie bas si se borat za svojata kauza ti si gomno predavnicko.
значи ти и твојата бивша група сте бугарофилчиња :)))

Хахахахахахахаххаха чарли фајтерот. Нормално нацист дека ќе биде бугар, побратим со балистите. Природно си припаѓа таму. Не може да бидеш патриот македонски и нацист истовремено. Ете ги и од битола нацистите станаа бугараши, така и ,,нашиве,, од Скопје. Ете можат заедно и стикери да си прават со шиптapите од Тетово.
Od ona shto mozem da setam i vie i vashite brakja od Bitola ste desni nacisticki grupi a? hmmmmm... nemate banneri so totenkopf hmmmm.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom