Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Vasiot transparent bese udaren sto se zapali srede tribina vo vas stadion i toa vo vasite najdobri vreminja taka da ne mozete na Sverceri da im spomnete transparenti koga site navivacki grupi izgubile transparenti od Sverceri.. Ne mozete i nemate pravo.

A zatoa deka sme nevidlivi; No one like us,we dont care!
Sami protiv site!
Изгубивте ударен транспарент, јадете ќутек од единствената навивачка група што и дозволивте да влезе на стадион, на ДУИ сте повеќе лојални него за клубот, и тоа сите го знаеме, и ти знаеш дека е така, ама тука бајки ќе кажуваш дека шверцери се навивачка група најака на свет, и никогаш не ви паднало транспарент, маици, шалови, не сте јаделе никогаш ќутек, и никогаш сте немале поддршка од ДУИ.
П.С. Ти си класичен човек што размислува со инцестозоиден мозок, што има да мислите, има други што мислат за вас.

Гледам нешто на нет ми излезе пак татарите славеле нешто за Мара Бунева во "метрополата" па да ги прашам, тие "патриотите" шо не прозиваа посебно србоманите од Аеродром, кај беа денес а и другите дали ливче му дадоја како на грците или седеја дома како за пољаците па го чекаа грујо да ги донеси маџарите да му го спасат клубот
За тоа деца не се плука по се и сешто оти мечката ако игра во туѓиот двор ќе дојди ќе заигра и во вашиот двор, како денес и поќе глас да не слушнам оти на сите му е јасно дека власта и државата ова го одбрува а невини деца од НГ секогаш одат курбан!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Гледам нешто на нет ми излезе пак татарите славеле нешто за Мара Бунева во "метрополата" па да ги прашам, тие "патриотите" шо не прозиваа посебно србоманите од Аеродром, кај беа денес а и другите дали ливче му дадоја како на грците или седеја дома како за пољаците па го чекаа грујо да ги донеси маџарите да му го спасат клубот
За тоа деца не се плука по се и сешто оти мечката ако игра во туѓиот двор ќе дојди ќе заигра и во вашиот двор, како денес и поќе глас да не слушнам оти на сите му е јасно дека власта и државата ова го одбрува а невини деца од НГ секогаш одат курбан!

Не отварај нет лошо е за психа,слушај музика Бетовен, Моцарт и кулирај,среќни празници.

Не отварај нет лошо е за психа,слушај музика Бетовен, Моцарт и кулирај,среќни празници.
Samo Ravel so Bolero me opusta od klasicnata a Enugma i Vangelis se top za relaks btw srekni praznici tebe i na site navivaci samo ne na tie so odat mufte na reprezentacijata posebno onaj brkot od stara garda i drugite kuropusaci

Сто години си на форумов и пак се обидуваш да протнеш невистини...

Никој апсолутно не ги обвинува Чкембари за отворањето на бугарските "културни" центри. Тоа е последица на лошата политика која ја спроведува власта. Но, тоа што нас ни сметаше, и на што КОНКРЕТНО алудиравме беше присуството на сегашни/поранешни ваши членови во тие центри, и тоа луѓе кои не само што ја оформиле вашата група, туку и со децении имале големо влијание врз младината. Да не зборам за бугарското влијание генерално во Битола, за што сум особено запознаен низ годиниве зошто активно ја следам таа проблематика. И не ви држи вода аргументот дека "тие не ја кројат политиката на трибината" зошто тоа не е поентата. Поентата е дека работат и залажуваат поединци. Слободно, во пп ќе ти пишам имиња презимиња и прекари на некои луѓе кои сум ги гледал кај вас во ПРВ ред на трибина, а пред мене збореле за Бугарија и за тоа како сепак не треба да бегаме од тоа што сме. Слики имам. Запознаен сум брат со се. Не сакавме да ја шириме и да ја правиме големата. Една парола беше доволна, чисто да ве алармира.

National Firm '22 prva tura nalepnici.
image.png

Abe vie svadbari provociravte i samo eden vi zastana site izbegavte :pos:

1 svadbar protiv 30 komiti nemojte so sila da se praite toa sto ne ste.

Priznajte ednas zasekogas ne mozete so Sverceri da se merite so akcii u sekoj kjos od Skopje ste jadele samari.
Дечките биле помлади и се повлекле не пред тој калимеро зошто е опасен туку од помисла дека некој носи нож и пиштол.
Храброста се гледа на 3цата кромањонци кога го нападнале Саздо од 50кг а тие 3ца и еден како вепар свиња изгледаше.
Дај наведи една тепачка 2вс2 , 5вс5 СО ГОЛИ РАЦЕ ?
И последно, сите напади на учк над нашата полиција и српската се од заседа? каде е тука машкоста ? На крај квррр квррр бели знаменца :)

Ајде објаснете го ова со бугарофиливе,Чарли беше најголем патриот секогаш прв за фајт,што се дешава со луѓево односно колку пари се потребни за да се продадеш вака?

Bivsi komiti, bivsi ribari, bivsi ckembari mozi ima i od drugite grupi… vcera zaedno obedineto skandiraja bugarska Makedonija.
Eve gi javno da mu se gledat facite na kopilinjata predavnicki, pa za ko ni treba potamu da gi znajme koj se ;)
Прегледај го приврзокот 362353

Po facata mozis da vidis deka stanvit zbor za likovi so mentalno rastrojstvo ili nekakov si nezdrav mentalen sklop, Ili neznam kako da gi narecam ne sum tolku strucen, ama so sigurnost ne se zdravi osobi ovie.

Ајде објаснете го ова со бугарофиливе,Чарли беше најголем патриот секогаш прв за фајт,што се дешава со луѓево односно колку пари се потребни за да се продадеш вака?
Ми требаше време да сфатам за кого се работи, пошто мислев дека од некои што некогаш оделе со Комити, само она свињана што стои горе лево е станат татар.
Далеку бил од најголем патриот, такви најголеми патриоти на зборови и први за фајтови има да ги ринеш со лопата. Ни тој, ни свињарон не биле некои битни членови на трибина, се кладам дека 90% од членовите прв пат ги гледаат овие фаци. Може повеќе го знаат помладиов дека беше активен на фб ко помал.
Знам од мал беше во некој филм анти антифа, али забегал ептен, затоа и завлекол кон татарите, којзнае со кој се здружил од нив.
Не верувам да се пари во прашање.

Не ги познавам ликовиве на сликава, али на голем дел од младите им се пере мозокот откако одат на лечење од дрога во Бигорски. Жалосно е што во таков манастир (за мене секогаш омилено место, коментирам против свештени лица кои го раководат), работат луѓе кои ја форсираат татарската агенда. Сретнав евнух кој беше екс член на Војводи, зема ми проповеда, почна некои сомнителни книги да ми продава за тодор александров. Јас се кладам дека и други има што вака размислуваат, ама уште се активни на трибина и не би се изложиле во јавност. Останаа бугариве да фрлаат тон пара за некои празноглавци како овие да им бидат сликата за наводните бугари во државава.

Од омраза кон Југославија, однесувањето на српските навивачки групи, форсирање на ставови за тоа дека партизаните и направиле лошо на државава (замајување на фактите со тоа кој раководел со вмро во тој период и како се декларирал себеси и какво било дејствувањето нивно, за кого се бореле нашите претци без да бидат присилени од никого, благодарение на кого сме добиле држава и колку задоволно живеел народот во нејзе, за разлика од сега кога НАШИТЕ распродадоа се'), гледање кон тоа дека екс социјализмот е лошо, левичари, изедначување со сдс, а Бугарија е десница, фашисти, вмро, се лажат децата и тропаат глупости, потпомогнати од влијателни фб страни кои земаат пари за тоа.

Не сфаќаат дека прво нашиот непријател се самите македонци зинати за пари што ја уништија државава во овие 30 години. Второ, никој од соседите не ни мисли добро, омразата кон едните, не треба да значи поистоветување со другите, да ти ебам мамљазите.

За мене најголемо разочарување е што еден член на Лавови забега целосно со ставовите, ќе се сетат за кого зборам некои членови на форумов, затоа што и тој беше дел од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom