Добра работа е тоа. Ако си постигнал комфор кој ти одговара не чепкај. Со која брзина врти фанот?Ако можеш малку да ми го појасниш тоа модулира добро е или не ?
Добра работа е тоа. Ако си постигнал комфор кој ти одговара не чепкај. Со која брзина врти фанот?Ако можеш малку да ми го појасниш тоа модулира добро е или не ?
Чим си задоволен од ферито зимај го ќумбето ич не му ја мисли.сакам да слушнам мислење и од вас.
Не бе, најискрено отворен сум за инпут, гледам има цела наука развиена низ страниве на темава, само јас немам доволно време да му навлегувам до толку, а далеку од тоа дека имам некаква одлука донесено.Чим си задоволен од ферито зимај го ќумбето ич не му ја мисли.
Ти си имаш веќе донесена одлука само ветер у грб сакаш
Кај мој близок, fairy 7, мин е 1. 2kw,Која е солидна модулација на клима 7ца од прилика?
Зошто земав смарт плуг и ми дава од прилика 600 до 650 вати во модулација потрошувачка. Па ме интересираше дали е солидна бројка и како се движат бројките во тој сегмент.
24k model ima od 6kw do 10kw kapacitet na greenje, zatoa treba da se znae koj model e klimata.Која е солидна модулација на клима 7ца од прилика?
Зошто земав смарт плуг и ми дава од прилика 600 до 650 вати во модулација потрошувачка. Па ме интересираше дали е солидна бројка и како се движат бројките во тој сегмент.
Со 3 брзина од можни 5 и има опција за турбоДобра работа е тоа. Ако си постигнал комфор кој ти одговара не чепкај. Со која брзина врти фанот?
600 W e odlicna modulacija za 7kw klimatizer ( na koja temperatura i Fan brzina ti e klimata ? )Која е солидна модулација на клима 7ца од прилика?
Neka si raboti taka ako ti odgovaraat uslovite vo prostorijata. Ako sakas da isklucuva, namesti na vtora brzina ama togas ke treba i da ja zgolemis temperaturata za eden do dva stepeni za da ja imas istata toplina vo prostorijata kako sega. Ova e provereno. Mene mi davaa znaenje pa sega jas tebeСо 3 брзина од можни 5 и има опција за турбо
Toshiba SHORAI EDGE od 24btu bez problem raboti na 350w min i go drzi stabilno bez gore dolu,a pod 300w ne sum ja videl,se gasi,vo faza na greenje.Која е солидна модулација на клима 7ца од прилика?
Se gasi?????? Strasno!!!!!! Pa kako moze Toshiba inverter da se gasi? Da ne ima nekoja komponenta od Amber vgradeno?Toshiba SHORAI EDGE od 24btu bez problem raboti na 350w min i go drzi stabilno bez gore dolu,a pod 300w ne sum ja videl,se gasi,vo faza na greenje.
Greaci kako sto i prilega od 140w na tacna na 7kw inverter.Se gasi?????? Strasno!!!!!! Pa kako moze Toshiba inverter da se gasi? Da ne ima nekoja komponenta od Amber vgradeno?