Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се отвара.
Дај испоштувај правила на форум со кирилица па после се со ред.Ovaa tema mozi da se smeni od reprezntacija na Makedonija vo rk Alkalodi plus fitiljot se ke ispusti Lazarov pickata ne znam oti uste bratmu Filip ne go zede za pomosnik
Vcera trcaj sutni odbrana nula napad eden na eden najmnogu dva na dva i igra na piker ako se mozi nisto drugo brkajnca po terenot ni rakometo ne poke to so bese ama ova na nisto ne lici site ist tip na igraci bez vrska sport narodna ili lepcinja za po golemi deca
Za koj kur ona jargunivski e zemen i tie drugite deca ne znam koj imal prijatel go zel Kiro ama ke se igra magdeburg2 demek a topkata neka odi vo aut arno so e Kuzmanovski inaku na nisto nema da licime vo napad a posebno vo odbrana ne otepaa od visok po krila aj denes da vidime dali ke bidi poarno
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Мислам дека не треба да се расфрламе со 10 клуба, боље да се направи фокус со 3-4 клуба кои ќе добијат државни финансии за да извадат кадри ама услов ќе е да немаат повеќе од 3 странци у екипата. Пелистер и Вардар нека бркаат пласмани у Европа ради рејтинг на лигата, а овие другиве да работат како машина за кадри.Само да се надоврзам на муабетот погоре, за да имаме јак и квалитетен ракомет постојано и зошто да не наскоро да бидеме и на врвот и да се бориме за титули ни требат повеќе ракометни центри и клубови, мора да се инвестира на пример во еден од по мене топ 3 ракометни центри Богданци, иако со пропаѓањето на Млаз немат спонзор и клуб во највисокиот врв секогаш градот дишел и живеел за ракометот, до скоро поради некој спорови имаа два клуб со солидни школи, фали Велес кој исто така е ракометарски град да не се заборави дека двете најголеми ракомети имиња поминале низ школите на Борец, па мислам и Ресен исто така беше своевремено и сеуште доста го сака ракометот, Прилеп кој после откажувањето на Тутунски комбинат кубури, Струмица не сме некој ракометен град за воља на вистината но секогаш сме биле махери да вадиме спортисти во било кој спорт, две златни генерации пропаднаа поради промени во РК Струмица, тука е ракометната школа Астраион која се води од ентузијасти кои ако добијат финансиски средства да можат да се сконцетрират на ракометот со сигурност ќе вадат 2-3 квалитетни играчи, ете како голманов што е на Вардар, во Битола се работи како што треба конечно после речиси 20 години, Скопје е на ниво, езерскиве градови исто така може да се даде стимул плус со инвестиции, по мене треба да се направи квалитетот на лигата да е на ниво СЕХА барем плеј-оф а тоа може ако се направи сериозен план и инсвестиции во ракометните центри кои се наброени, па и уште во некој плус ако сум изоставил.
Не знам шо гледаа другите членови, пишам јас шо видов на РТЛ2 имаше пренос исто ќе има и денес за кој комбинации баш сакам да ми кажат и уиграност имавме освен ударите на Фитиљот и еден на еден најмногу два на на два ништо не игравме лажи резултатот дека сме дале многу голојДај испоштувај правила на форум со кирилица па после се со ред.
Напад еден на еден најмногу два на два. Па секој напад е 1 на 1 или два на два. Неколку члена пишаа дека сме имале добар и течен напад со комбинаторики меѓу бекови не само игра на пикер.
Автоматски споено мислење:
.
Аман!За тоа реков влера беше лабаво само трчање никалов ракомет трчај скокни и шутни никаков напад а пред се одбрана НУЛА за голманите нема да зборам оти немаше блок поставеност превземањр6на играчи во одбрана ама баш ништо само бркање по теренот за тоа денес очекувам сосема друг натпревар ако играме исто со трчање шо не е наш стил на ракомет пак ќе изгубиме а посебно на Светското во Полска против Холандија и Норвешка кои се брзи репрезентации па наместо ние да играме напа игра ние глумиме модерна европска репрезентација как можиме тоа со од старт хендикеп шо мора Пешевски да го менуваме ама Киро се знај да му ебам жената и него и на Живко масонот шо сака да биди премиер копиљаци гнасни
Taka e! Za samo 6 meseci u Alkaloid napravi stvarno mnogu dobra rabota, zasluzuva Respekt a se gleda I deka reprezentacijata se dvizi vo pravilna nasoka.Незнам зошто има толку негативен хајп за Лазаров и како играч бил секогаш коректен настрана чаршиските муабети за случувањата во репката,најголем спортист што излегол некогаш од Македонија,заслужва малку поќе почит. Објаснија и погоре зошто не е во Пелистер или Вардар, и јас сакав да го видам во Битола ама то е то. Досега супер работи и во Алкалоид и во репката , само споредетеа играта на брестовац и ова сега. Да го оставиме нека работи, јас сум убеден дека за 2-3 години ќе се видат резултатите.
Линк некој?