Шипингот им е преку Српска Пошта, 7е.Од која страна? Ме интересира шипингот како им е.
За царина - ако ти праќа правно лице, ќе те царинат секако.
Ако ти испрати физичко лице како подарок и разумна количина (2-3) - треба да е ОК.
До колку може без да те царинат?
Ќе те одерат. Барај некаде настрана кај што има попусти, да ти го донесе некој лично.Шипингот им е преку Српска Пошта, 7е.
Автоматски споено мислење:
До колку може без да те царинат?
Солидни копии има Зара, ама перформанси слабо.Spontano pazarenje denes.
Ovaj Beliot e neverovatno dobar i koshta Samo 7€
13€ za plavata kutija 2x100mi so isto odlicni mirisi.
Znaci ZARA e izmislena za mirisi i ceni
za 7€ 80ml podobar zdravje.Солидни копии има Зара, ама перформанси слабо.
Na germanskive strani 212 carolina herrera e ocenet kako najdobar vo odnos na drugite dva.Сакам да се почастам за НГ, се мислам помеѓу:
Hugo Boss Bottled Night
Intense Euphoria и
212 carolina herrera
Кој би го избрале вие?
Ја би зел 212 CH ама најдобро сам иди мирисни си ги сите и одбери си што ти одговара. Немаме сите ист укус.Сакам да се почастам за НГ, се мислам помеѓу:
Hugo Boss Bottled Night
Intense Euphoria и
212 carolina herrera
Кој би го избрале вие?
Ova mislam deka ti e najdobar sovet, iako sekoj parfem možno e da ima razno rangiranje ili ocenka ipak koga samiot mirisaš e drugo. Ne se site vkusovi isti.Ја би зел 212 CH ама најдобро сам иди мирисни си ги сите и одбери си што ти одговара. Немаме сите ист укус.
Ако те носи пат накај Солун Азурото моментално во Хондос центар е на 50% 100мл 43,50еОд овде имам земено 2 лани, legit беа. Мон Блан Експлорер и Каролина Херера 212 мен (двата по 100мл), и двата беа по 2.700 ден. Багатела. Баш сега имаат и предновогодишен попуст од 10 посто на скоро све ама не ме носи патот натаму а и немам некој поблизок што е у Србија моментално па да си земам нешто.
Ако земаш Ерос, земи го Flame (го има на fragrance.mk). Според мене доста подобра опција, со свеж твист у отварањето за разлика од оригиналот. Dylan Blue си гази, го имам 200ml. La Nuit de l'Homme најновиот Bleu electrique е перверзија.
Јас ги меркам Stronger with you absolutely, Le Male Le Parfum и Azzaro Wanted By Night ама овде го нема последниов, а и кога го имаше на fragrance.mk имаше цена што е доста над реалната вредност.
Линкче нешто имаш?Ако те носи пат накај Солун Азурото моментално во Хондос центар е на 50% 100мл 43,50е
Немаат онлајн, во продавница би требало да има бар до сега така било, иначе синоќа кога го пуштив линкот имашеЛинкче нешто имаш?
edit - Најдов, ама немаат залиха