ако ти е искрено прашањето, класифицирани информации се тоа и јас ги немам. Немам појма технички колку добар или лош е. Јас судам по резултати на терен. Резултати од терен покажуваат дека после година дена војна Русија нема воздушна надмоќ. Видеа од руски пропагандни видеа покажуваат дека руски пилоти користат Гармин технологија, па подоцна почнаа да ги замаглуваат. Зошто би користеле Гармин ако се е супер со ГЛОНАСС
Прегледај го приврзокот 360580
јас бев инфантилен а? ц ц ц ц
можеби е тоа вистина, не знам, ама знам дека Русија година дена се мачи со Украина и не им оди најдобро. Сега ти можеш уште едно чудо факти да ми кажеш колку се за никаде украинците, што можеби ќе бидат вистинити, ама тоа не ги пере русите никако.
уште ли таа расипана лента ќе ја вртите? Па година дена помина од специјалнава операција. На Путин сам му се испушти „војната“ му клизна несакајќи. Уште ли со муабетот „ се загреваат, немаат удрено сериозно“
Украинските земјоделци се насобираа тенкови по нивите, они уште се загревале
Ако навистина го изгледаше видеото, има еден дел каде нараторот кажува колку е ефективен рускиот систем кога паметно ќе се употреби, сето тоа што ти го зборуваш. Ама не битно е гомна да се јаде, не да се дискутира
кој ти е дилер? за другар прашувам