По ауторобот ти си друже веројатно некоја приградско гевгелиска цепаница шо ,,Sorry" у Америка не знае да напише.Ебате шизото.Tebe ne mozam da ti odgovoram oti ti " nema da razberes"inaku,jas ziveam vo USA,i kako tvoite analizi ovde gi ima na milion,.sto sakas konkretno da ti objasnam,no na prost nacin.oti ne "sum dorasnat na tvoeto makedonsko nivo...
Автоматски споено мислење:
kakov lik,makedonec li
,,Isfrustruirana kartinka"da,pogodi,a ti sto si ti zalna makedonska kartinka,uzivaj,vo kocinata,i ne se napinaj mnogu,zad tvojot recnik ze krie samo edna isfrstruirana osoba,ne bi sakal da navleguvam vo "koga jagninjata je zamolknat",ti znaes na sto mislam neli
Кое копито си ти брааат, ама ај тоа е друга тема. Туку, штом толку имаш piveke vo UNI otkoku nie site zaedno, зарем не ти одговара тоа што енормно порасна за една недела? И поврзано прашање, ако еден или двајца можат да диригираaт цени со истргувани 100 акции, значи ти со твоите 1000 може тата мата да правиш, ама пак те нема нешто, па следствено се враќаме на првично искажаната констатација на почетокот.Sory,mislev sram da vi e ne alal,
abe ostavete sama da akcijata da si dojde na mestoto,
.priofiteri,manipulatori,losi luge so eden zbor
p.s od site vas imam piveke vo UNI otkoku vie site zaedno,zatoa go napisav i me boli toa sto go pravite.
Alal da vi e,resivte i ke ja doterate UNI do 6000,za samo edna nedela so 100 akcii na den ja uzbutavte do 4000,
od Mars se gleda ,ama neli ste vie elitata na forumot...
p.s samo neznam dali ste dvajca max trojca vo celata igra,iskreno neveruvam deka si sam,no vo sekoj slucaj alal vera .
Лани ја затворивме со она ШуМките на Грим и не се погоди нешо годинава. Но еве шанса за искупПесната која е хит на крај на 2022 и на почеток во 2023!
Среќна нова година!
УНИБанка - Jerusalema Challenge
Дали го погледнавте нашето најново видео? Во него, 23 наши колеги танцуваат na познатиот светски предизвик #JerusalemaChallenge пред нашaта експозитура на Пл...www.youtube.com
Еј добра идеја :, после обврзниците, златото, дивидендата, индексот останува уште тоа!Гледаме УНИсмукалка. Страв да се има е оправдано ако цената е ептен преценета или се наѕират скриени намери од типот на дивиденд трап што не е случај барем за првото оти беше пишано за тоа што ја крепи вредноста претходно. Друго што ми паѓа на памет на ваков контекст на работите по влез во индексот и ваков замав после 2 обврзници, да не видиме нова емисија на ХВ во 2023?
Секоја година е вака и никој не кажува зоштоZosto denes e neraboten den na MSE ?