Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 25.441
- Поени од реакции
- 33.559
Го прочита текстот?Па, арно кажува Варуфакис. Предупредува на неспособноста на ЕУ. Само далеку е тоа.
Прво треба Русија да изгуби, после преговори.
Го прочита текстот?Па, арно кажува Варуфакис. Предупредува на неспособноста на ЕУ. Само далеку е тоа.
Прво треба Русија да изгуби, после преговори.
Веќе е 250 на црниот пазар погледни ги цените таму, и нема што да ми носиш ќе си купам сам неколку.Ако скокне 200 јас ќе ти донесам две Русинки за Нова.
Ахем... Австријци се по државјанство, но Германци по националност. Германија и Австрија се две одделни држави во кои живеат Германци (или барем мнозинството се). Адолф Хитлер бил Германец од Австрија. Факти.Јасно и Хитлер е австриец по потекло, незнам зашо германците ги замараат за холокаустот?
Како навиени цела екипа го повтарате тоа за Сталин демек грузиец не се важи.
Донеси ми ги мене, тој ионака нема да знае што да им прави.Ако скокне 200 јас ќе ти донесам две Русинки за Нова.
Барем знае кај има добар џигер во Скопје, и тоа е нешто.Каков смисол за хумор имаш, комотно можеш да го патентираш како лек против запек.
Абе 500 напиши. Што се срамиш.Веќе е 250 на црниот пазар погледни ги цените таму, и нема што да ми носиш ќе си купам сам неколку.
За нивно добро - ќе мораат да се обидат. Имаат животна шанса засекогаш да се оттргнат од Русија и нејзиното влијание, но после војнава ќе бидат големи должници на САД и Европа и нема да смеат да тераат како што терале до сега.Стварно мислиш дека Украина легло на корупцијата може да биде втора Германија?
Hitler e roden kako dete od Carinski Rabotnik vo Braunan i negovata kujca se naojga na edno 150m od germanskata granica i e vo momentot na radjanje Drzhavjanin na Avstroungarija a podocna na AvstrijaАхем... Австријци се по државјанство, но Германци по националност. Германија и Австрија се две одделни држави во кои живеат Германци (или барем мнозинството се). Адолф Хитлер бил Германец од Австрија. Факти.
Германец на чело на Германија не е баш слично со Грузиец на чело наРусијаСоветскиот Сојуз. Ти практично по две основи си грешка, ниту СССР е Русија, ниту Русин бил тогаш на чело на СССР.
Се разбира.Го прочита текстот?
Јадет многу свинско од Украина.Зашто Русиве во 98% од случаите имаат вакви свински глави и 50кг вишок?
Прегледај го приврзокот 359822
Изгледа ова фашистичкава свиња е посериозно поврден од тоа што се тврди досега. Морале итно да го однесат во Москва.Зашто Русиве во 98% од случаите имаат вакви свински глави и 50кг вишок?
Прегледај го приврзокот 359822
Ама му напраиле една брза липосукција ВСУ на Рогозиновите газови, му ги одрале и двата. Сега ќе е полесен 20кила ама ќе има уште 30 за слабеење.Јадет многу свинско од Украина.
Беричтврсн. Ќе му го донесат умот.Ама му напраиле една брза липосукција ВСУ на Рогозиновите газови, му ги одрале и двата. Сега ќе е полесен 20кила ама ќе има уште 30 за слабеење.
Мора така да вика, исто како што сите викаат. Плус ја прочита веста, или само насловот ко вообичаено?Eeeee драги мои проруски ебиветровци, неполна година од 24 февруари кога Путин ја прогласи Украина за непостоечка држава и прогласи специјална операција.
Сега морало со Украина да се преговара за да заврши ВОЈНАТА.
Чек чек нека помини уште една година ќе го моли Зеленски за каков таков договор.
Putin says Russia wants end to war in Ukraine
Putin says Russia wants end to war in Ukraine
President Vladimir Putin said on Thursday that Russia wants an end to the war in Ukraine and that this would inevitably involve a diplomatic solution.www.reuters.com
И сеа @Vanlok што праиме друже.Hitler e roden kako dete od Carinski Rabotnik vo Braunan i negovata kujca se naojga na edno 150m od germanskata granica i e vo momentot na radjanje Drzhavjanin na Avstroungarija a podocna na Avstrija
Posle 1925 e bez drzhavjanstvo
Vo 1932 vo Braunschweig zema Germansko drzhavjanstvo
Sepak toj se custvuval kako Germanec i zatoa se odkazhal od Avstriskoto drzhavjanstvo.
NO SEPAK toj e AVSTRIEC zatoa shto Nacionalnosta ne si ja odbirash sam tuku ja nesleduvash od roditelite.
podetalno ovde
Staatsbürgerschaft Adolf Hitlers – Historisches Lexikon Bayerns
www.historisches-lexikon-bayerns.de
Прегледај го приврзокот 359817