Klinton
wanna BOMB?
- Член од
- 11 април 2010
- Мислења
- 2.826
- Поени од реакции
- 4.532
Погрешни претпоставки другар и дај одговарајте ме барем позади грб, не вака пред мене и не ја упропастуваат темава.Сликовито да објаснам, замисли Русија и САД се у ринг и 1990 год. Русија е у нокдаун и почнува одбројувањето. Доаѓа 2014, русите уште не застанале на нозе, ама не ни поминале 10 секунди. И пред да каже судијата 10 Русија застанува на нозе у стилот на Тајсон Фјури.
Не е прашањето што изгубиле русите, од причина што ако останеа у нокаут уште малку ќе го јадеа курот. А страатешки Путин веќе победува, хегемонот е на колена....победата на Путин е у тоа што цел свет се буди, тука е неговиот најголем успех.Tyson Fury Gets Back Up
#tysonfury #deantaywilder #wilderfuryTyson Fury Gets Back up. Deantay Wilder knocks down Tyson Fury. Deantay Wilder celebrates because he thinks Tyson Fury...www.youtube.com
Автоматски споено мислење:
Претпоставувам дека поминал и некоја год. у САД и бил у мисија Ирак и Афганистан....ако, немам против. Добро е што имал среќа и се вратил жив од Афганистан, затоа што го јадеа курот у секоја мисија. И нормално е да се очекува да биде пристрасен кон американците.
Не Ве личи ко баби да се понашате.