Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 12.907
- Поени од реакции
- 30.866
Филе за Салтот е Камбиасо, требаше да го пратиме таму.На Агуеро ниту еден Аргентинец нема да му преречи нешто, сепак бил играч на репрезентацијата и да неа беа тие повреди ќе беше дел од оваа репрезентација. Додај на тоа и дека бил зет на Марадона, башка со Меси се учкур и гаќи, пред натпреварот му дозволија да цимерува со негоНе ме чуди толку за него иако замара на секој пет минути со слики и сака да е во фокусот на вниманието ама овој салт бае ѓупакот, и слични како него шо во животот нема цела утакмица изгледано, ама еве има пари и слава и ај дозволено му е и да се помоча на трофејот, е ваквите не би му дозволила да припарат до тревникот а не да се слика со сите џоа ова модна ревија е во Милано ебате.
Автоматски споено мислење:
Фан сум на Сан Лоренцо од Аргентина, имаат јака историја на создавање па сите глупости со стадионот и владата на Аргентина, добра фан база...ама тие дресовите да им беа друга боја самоА тебе како македонец што толку те додирнале емотивно тие европски титули на некој фудбалски клуб од Мадрид што е на 3000 километри одалечена од нас?
Екипа бе брат, исти кур ти е. Слично ајде.
Еве и јас ко Соер се навлеков на Аргентина на времето, ми беше јак тој култ за Марадона, имаше аргентинци у Интер, Рикелме со Виљареал им го пиеше мозокот на моиве на тоа мртво 1/8 финале у ЛШ и ми остави баш силен впечаток да се заинтересирам за Аргентина и Бока Јуниорс. Плус имаат најјаки навивачи, најубав дрес.
И толку треба, после од секое СП на СП ми останаа омилен тим.
![Кафе :coffee: :coffee:](/styles/default/xenforo/smilies/coffee.png)
Последно уредено: