Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Па, не гледам дека екслицитно пишува H1N1. Но, прашањето ми беше што вакцина за грип дистрибуира нашиве стручњаци во Македонија.
Ме интересираше дали стариве и Рон се вакцинираа за џебе или ќе му помогни против свински грип.
Секогаш е против повеќе вида ете во случајов четири. И да, ќе помогне. :)

Рамноземјаши насекаде, само дали биле скриени, па сега излегуваат од плакарот или нешто 3то е во прашање:

Prof Sherif Sultan 30 yrs vascular surgeon & president Int’l Society for Vascular Surgery

1671262405318.png

Како ти поддржуваш воени дејствија против Русија, а од друга страна изиграваш некој конспираси теоретичар?
Дали си ти у некое космичко бунило?

Како ти поддржуваш воени дејствија против Русија, а од друга страна изиграваш некој конспираси теоретичар?
Дали си ти у некое космичко бунило?

Нема никаква врска меѓу поддршката за Украина и проблемот што го имам јас со ковид вакцините.

Вакво нешто со задолжителна вакцинација со вакцини со олку проблеми никогаш повеќе не смее да се повтори.

Јас стварно ја сакам науката, но мора сега да се исправи што е право, а што криво, оти ако не се направи тоа, следниот пат ќе биде многу, многу лошо.

Иначе тоа што го прави Путин врз Украинците е исто што и Фајзер ти го правеше тебе со задолжителна вакцинација.

Иначе тоа што го прави Путин врз Украинците е исто што и Фајзер ти го правеше тебе со задолжителна вакцинација.
Па не тврди Путин дека тоа го прави со цел да ги спаси животите на Украинците.

Дојде Кина на ред. После притисокот кренаа раце, ни тестирање ни статистики се водат како што треба. Официјалните бројки моментално се далеку од реалната состојба, има известуванња дека вирусот се шири масовно и дека и покрај поблагата варијанта крева и бројката на жртвите. Тоа сепак нема да го читате во Џајнис весник. Не се луѓето криви ама каде што почнало, тамо си дојде дебелиот крај. Нема држава што не потфрли но Кина на крај ќе испадне from hero to zero. Јебига, едно е да глумиш супериорен друго е реалноста.

тенеќе е у политичко бунило. Не знае у кој правец тера. Левучар у душа, али за вакцините неговите му притиснаа на нерв откако ја киднапираа пандемијата за своја пропаганда.

Дојде Кина на ред. После притисокот кренаа раце, ни тестирање ни статистики се водат како што треба. Официјалните бројки моментално се далеку од реалната состојба, има известуванња дека вирусот се шири масовно и дека и покрај поблагата варијанта крева и бројката на жртвите. Тоа сепак нема да го читате во Џајнис весник. Не се луѓето криви ама каде што почнало, тамо си дојде дебелиот крај. Нема држава што не потфрли но Кина на крај ќе испадне from hero to zero. Јебига, едно е да глумиш супериорен друго е реалноста.
Нас треба да не интересира дали ова ќе остане локално или ќе тргне нов бран од таму.

Нас треба да не интересира дали ова ќе остане локално или ќе тргне нов бран од таму.
Ja gledam problem sto virusot naiduva na milijarda narod bez imunizacija so ogled na mozno mutacii. Fuserska rabota od fuserski narod.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom