- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.587
- Поени од реакции
- 13.954
Каква сезона за Роналдо, седнат на клупа во Манчестер, седнат на клупа на Португалија, се испокара со све живо и на крај Меси освојува светско. Сите коцки се поклопија конечно ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Па ниедна освен Бразил и Аргентина не помина групна фаза.И секако да се спомене, јужноамериканските репстации што биле далеку послаби од европските, т.е. светлосни години позади нив според Џони Невил.
Единствено на Бразил му давам шанса да освојат светско во следните година / две. Друго се ќе е по старо, пак Европските ќе освојуват.И секако да се спомене, јужноамериканските репстации што биле далеку послаби од европските, т.е. светлосни години позади нив според Џони Невил.
Добро, ФОРС Е и не ме нервирај ти ебам тоа Борото ти ебам.Па ниедна освен Бразил и Аргентина не помина групна фаза.
А Перу не го поминаа ни плеј офот.
Знам, ама сакав ова секако да го пишам на темава, па ми се погоди моментот.Добро, ФОРС Е и не ме нервирај ти ебам тоа Борото ти ебам.
Зашо нели шутираше 10 пенали на утакмицава и 7 му фатија.Сега нека шутира на празен гол за да подобри статистика. Местеле за Аргентина а Кермит се утепа од шутирање пенали у финале, ама местеле за миџетот. Слободно нека продолжи сега да шутира фацата да му ја ебам никаква грда.
Да бидам искрен солидно бев против иран и мароко.
Џабе е.Каква сезона за Роналдо, седнат на клупа во Манчестер, седнат на клупа на Португалија, се испокара со све живо и на крај Меси освојува светско. Сите коцки се поклопија конечно![]()