- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.620
- Поени од реакции
- 5.259
За п.... империи паднаа за некоја болест ќе се зафркаваме.Дупете ги тие курвите да бог се напуните со болештии.
За п.... империи паднаа за некоја болест ќе се зафркаваме.Дупете ги тие курвите да бог се напуните со болештии.
Кога ќе сте тенки, на и онака лудите ви ваши методолошки дркотини на форум кајгана, веднаш за медикализација на политичките и логичките ставови се потпирате, сурат.Реално комуњарството е тешка болест, која треба да се третира како психичко стање и да биде лечена во соодветна институција.
Како бе ги промовира САД, што зборуваш ?Не ги бранам ич гомнарите, да е до мене јас би направил веднаш на лице место да им се пресудува. Само ти покажувам дека кај вас повеќе ги имате, попрво погледни си во својот двор пред да го плукаш туѓиот.
Инаку таквите изроди ги промовираат вашите САД. Со нив сте се фатиле. Нивно оро играте па затоа и нивните пороци ќе ви влагаат во заедниците. Не дека кај нас е подобро, само забележувам.
Протекција на двојни аршини во владеењето на правото и законите. Состојба одржувана преку алчноста на СДСМ и ВМРО.Како бе ги промовира САД, што зборуваш ?
Друже пикасо па кај беше до сега, што сеа со никот со генерик каурски имиња?Кога ќе сте тенки, на и онака лудите ви ваши методолошки дркотини на форум кајгана, веднаш за медикализација на политичките и логичките ставови се потпирате, сурат.
Изгледа не си ги дупеле само шиповите нивните нусиња, ќе да било тоа обичај кај сите балкански народи, како што е силувањето, крадењето, убивањето, криминалот и грдите сурати како твојот и тако даље.
Обобобо, уште еден доказ дека шиптаp секогаш одбира метод кој вклучува агресија и деструкција. Од сите можни начини да го обијат, одбрал да го лупа со џипот како на чучачки
До кој левел се дојдени шипциве во УК погледнете.
Puno, vasi se ovie....
Пуно за неговите си збореше, вие погрешно го сфативте.Puno, vasi se ovie....
Vcera mi go raskazaa slucajot, i profesorot vas, i ucenickata vasa.
Срце, chill, тоа е веќе вчерашна вест.Puno, vasi se ovie....
Vcera mi go raskazaa slucajot, i profesorot vas, i ucenickata vasa.
Како и да е, ја само би цитрал член кој за нив и нивниот народ рече:Срце, chill, тоа е веќе вчерашна вест.
Племе и тоа педоплеме.
Ajde, ke ti dadam do utre vreme, da vrtis muabeti kako e namesteno i onaka sum na slava.Срце, chill, тоа е веќе вчерашна вест.
Зошто би одбранил педофил? На муслиман ти личам ли?Ajde, ke ti dadam do utre vreme, da vrtis muabeti kako e namesteno i onaka sum na slava.
Ocekuvam srpskite sluzbi da ja imaat montirano snimkata so cel da bide izbrkan profesorot od skoloto.Зошто би одбранил педофил? На муслиман ти личам ли?
Си муслиман, но небитно е тоа сега.Зошто би одбранил педофил? На муслиман ти личам ли?
Ја не би изреагирал така кон целата етничка заедница, како ти. Не значи дека ако починителите се од некоја етничка заедница (во случајов Албанци), сите од таа заедница се педофили.