Не дека бранам некој, но дали сериозно мислиш ако дојде некој друг на власт дека ова ќе го реши? Имало веќе испратено барање до Proton кое е одбиено. BTW Proton не чува логови од ИП адреси, плус во комбинација со TOR или било кој offshore vpn е тотална калакурница. Малце се безвеза муабетите од типот слези курто да се качи мурто дека некој може да реши нешто. Процедурата е да се испрати барање до хостинг компанијата, за да се добијат повратни информации, и дали тоа ќе го направи Кире, или Петко не менува ништо.Дај бре владо, излези и повлечи се од функција. Кажи пред сите дека си неспособна да водиш држава. Да беше толку тешко да се открие VPN адреса, цел свет ќе добиваше дојави и немаше да се измислуваат вируси.
Дојави за бомби во Александар Палас, салата Борис Трајковски и Скопскиот аеродром - НОВА ТВ
Утринава пристигнале нови дојави за бомби и тоа во Скопскиот аеродром, хотелот Александар Палас и во салата Борис Трајковски. Полицијата е на терен и е во тек евакуација. На аеродромот се откажани сите летови додека не се извршат проверките. Во тек е итна евакуација на вработени и патници...novatv.mk
Од оваа неспособност на владата, дури и бизнис секторот надвор од државата ќе трпи.
Што ќе случи ако целава оваа комбинација Proton, Tor и било кој offshore vpn е искористена да се прати закана кон амбасадата на Кале? Некако ми иде дека ќе бидат пронајдени заканувачите.Не дека бранам некој, но дали сериозно мислиш ако дојде некој друг на власт дека ова ќе го реши? Имало веќе испратено барање до Proton кое е одбиено. BTW Proton не чува логови од ИП адреси, плус во комбинација со TOR или било кој offshore vpn е тотална калакурница. Малце се безвеза муабетите од типот слези курто да се качи мурто дека некој може да реши нешто. Процедурата е да се испрати барање до хостинг компанијата, за да се добијат повратни информации, и дали тоа ќе го направи Кире, или Петко не менува ништо.
И најтрагично од се во ова сето е што кошта 10-20$ месечно.
Ништо нема да се случи, затоа што Proton користи end to end енкрипција и не чува лог.Што ќе случи ако целава оваа комбинација Proton, Tor и било кој offshore vpn е искористена да се прати закана кон амбасадата на Кале? Некако ми иде дека ќе бидат пронајдени заканувачите.
И, кој е интересот од таа опозиционата партија? А што ако интересот е токму од позиционата партија?...Сигурен сум дека ваков тим стои позади дојавите. Само опозициска партија има интерес од ваков циркус да се случува во државата.
Прегледај го приврзокот 359042
Нешто google search ти ги побива тезиве.Ништо нема да се случи, затоа што Proton користи end to end енкрипција и не чува лог.
ProtonMail cannot share the content of emails with law enforcement. Меиловите ги НЕМА, а во врска со ИП адреса од ВПН што ако закупи ВПН во Русија на пример?
Контентот секако го имаме во инбокс на оние на кои стиза меилот, се зачитав ова за protonmail и сепак чуваат логови ако Швајцарија им нареди.Ништо нема да се случи, затоа што Proton користи end to end енкрипција и не чува лог.
ProtonMail cannot share the content of emails with law enforcement. Меиловите ги НЕМА, а во врска со ИП адреса од ВПН што ако закупи ВПН во Русија на пример?
Арно ама ProtonVPN нема никакви логови и неможе според што читнав набрзина Швајцарија има строги закони за приватност и затоа се им е во Швајцарија на Протон.Proton Mail is unable to hand over the contents of encrypted emails under any circumstances, but according to Proton's privacy policy, Proton Mail can be legally compelled to log IP addresses as part of a Swiss criminal investigation
Не мора да одиш понатаму. Појди до ВПН-от само и толку. Тука ти завршува се. OFFSHORE VPNНешто google search ти ги побива тезиве.
Прегледај го приврзокот 359043
Прегледај го приврзокот 359044
Прегледај го приврзокот 359045
Ај да не идам понатаму премногу детално и длабоко, иако иделано добро ми е позната тематикава.
Ми пратија пријатели вчера статуси од фб демек групата грчец ги праќала мејловиве во нивна одбрана. Не ме чуди да е ова точно.Нешто google search ти ги побива тезиве.
Прегледај го приврзокот 359043
Прегледај го приврзокот 359044
Прегледај го приврзокот 359045
Ај да не идам понатаму премногу детално и длабоко, иако иделано добро ми е позната тематикава.
Грешка си, рашистите и левица ги праќаат се со цел да укинеме санкциите и тие 10тина милиони евра извоз што има Русија тука пак да ги имаМи пратија пријатели вчера статуси од фб демек групата грчец ги праќала мејловиве во нивна одбрана. Не ме чуди да е ова точно.
Очекувано беше северофирмската комуњара да почне да го користи ова и да убедува дека Руси ни праќаат заедно со Левица. Со оглед на тоа што народ поверува во бесплатно ЕУ здравство, муфте пари од ЕУ и излезе и си смени идентитет ќе поверува и ова.Со 23 бомби низ Скопје заканувачот бара укинување санкции
„Македонците се соучесници во уништувањето на мојата земја. Затоа на денешниот ден се удруживме со нашите истомисленици и политичка партија за да ги минираме следните локации во Скопје и тоа со 8 бомби на Меѓународниот аеродром Скопје, 5 бомби во Националната арена „Тоше Проески“, една бомба во зградата на ФФМ, една бомба во ТЦ „Ист Гејт“, две бомби во хотел „Мериот“ и една бомба во хотел Сенигалиа, пишува во писмото кое утринава е испратено на електронската адреса скопскиот аеродром, текст кој веќе и се споделува на социјалните мрежи.
Во дописот меѓу другото се вели дека бомбите се активираат и ќе експлодираат на „сеизмичен покрет“.
„Можеме ова да го правиме секој ден, го сакате ли ова? Бидејќи крајот не изгледа добро по вас и вашите деца, граѓани, луѓе. Или можете да решите конечно да ја направите вистинската одлука. Суспендирајте ги санкциите, е.ани гомна“, се вели во заканувачката порака.