dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.780
- Поени од реакции
- 10.088
Да скоро и завршена работа уште 2 години е продолжен.A da pisese nekoj deka Pep prodolzuva use 2 godini u City.......
Да скоро и завршена работа уште 2 години е продолжен.A da pisese nekoj deka Pep prodolzuva use 2 godini u City.......
Каков болен лик е братот, чудо нешто. Пријателска утакмица за која ни јас не знаев дека се игра додека не ми излезе нотификација од апликацијата на Јунајтед и гледам играле со цел младински тим.
Извини али играа и Бисака, Линделоф и ВДБ.Каков болен лик е братот, чудо нешто. Пријателска утакмица за која ни јас не знаев дека се игра додека не ми излезе нотификација од апликацијата на Јунајтед и гледам играле со цел младински тим.
И можеби ќе му имаше малце смисла тролот доколку Барса негова не киксаше 3-4 компетитивни утакмици со ред со истиот овој Кадиз прошлата година.
Едит - Го има тргнато постот бе ретардот?
Да, заборавив, играле прво полувреме. Значи уште послабо отколку да играа со младинците.Извини али играа и Бисака, Линделоф и ВДБ.
Не не, од 2020та е постов, Реал кога киксна од Кадиз. После постов ги избаксузира па 2 сезони не можеа да го тепаат Кадиз.Каков болен лик е братот, чудо нешто. Пријателска утакмица за која ни јас не знаев дека се игра додека не ми излезе нотификација од апликацијата на Јунајтед и гледам играле со цел младински тим.
И можеби ќе му имаше малце смисла тролот доколку Барса негова не киксаше 3-4 компетитивни утакмици со ред со истиот овој Кадиз прошлата година.
Јас си реков сега се има губено ретардот.Не не, од 2020та е постов, Реал кога киксна од Кадиз. После постов ги избаксузира па 2 сезони не можеа да го тепаат Кадиз.
Да ја живнам темава само
Го дупеле многу.Едит - Го има тргнато постот бе ретардот?
Имаме па фрламе.Санчо отстранет од првиот тим на Јунајтед и тренирал одвоено затоа што не бил ни физички ни психичко спремен да одговори на предизвиците и барањата на Тен Хаг. По се изгледа нови 100м фрлени у вода од страна на Јунајтед, кој знае кој пат во низа.
Демек Тен Хаг со некој негови луѓе го пратил да тренира и да се спрема. Ќе видиме што ќе излезе од ова но мене Санчо ми нема брзина за крило во ПЛ.Санчо отстранет од првиот тим на Јунајтед и тренирал одвоено затоа што не бил ни физички ни психичко спремен да одговори на предизвиците и барањата на Тен Хаг. По се изгледа нови 100м фрлени у вода од страна на Јунајтед, кој знае кој пат во низа.
Физички е спремен, беше најдобар играч во претсезонските мечеви, плус имаше добри утакмици на почетокот на сезоната.Санчо отстранет од првиот тим на Јунајтед и тренирал одвоено затоа што не бил ни физички ни психичко спремен да одговори на предизвиците и барањата на Тен Хаг. По се изгледа нови 100м фрлени у вода од страна на Јунајтед, кој знае кој пат во низа.
Дефитивно има нешто што се случува кај Санчо. Пред да почне СП ги избриша/сокри сите слики на инстаграм.Физички е спремен, беше најдобар играч во претсезонските мечеви, плус имаше добри утакмици на почетокот на сезоната.
Му се случува нешто надвор од теренот, дали има некој близок болен, кој знае дали ке дознаеме.
Инаку, една работа кај Англичаните е фасцинирачка. Кога ке кажат дека некој играч отсуствува од меч или репрезентација заради приватни причини, тешко се дознава што навистина се случува.
Ке го земам Бен Вајт како пример, кој се повлече заради приватни причини од Англиската репрезентација во Катар. Уште не се знае кои се тие причини. Да беше ова на Балкан...
Никаде не најдов од подобар/релевантен извор дека ова е точно. Ако имаш, давај.Вајт иначе се скарал на тренинг со Стив Холанд, еден од тренерите и асистенти на Саутгејт.