Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Каков болен лик е братот, чудо нешто. Пријателска утакмица за која ни јас не знаев дека се игра додека не ми излезе нотификација од апликацијата на Јунајтед и гледам играле со цел младински тим.

И можеби ќе му имаше малце смисла тролот доколку Барса негова не киксаше 3-4 компетитивни утакмици со ред со истиот овој Кадиз прошлата година.

Едит - Го има тргнато постот бе ретардот?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Каков болен лик е братот, чудо нешто. Пријателска утакмица за која ни јас не знаев дека се игра додека не ми излезе нотификација од апликацијата на Јунајтед и гледам играле со цел младински тим.

И можеби ќе му имаше малце смисла тролот доколку Барса негова не киксаше 3-4 компетитивни утакмици со ред со истиот овој Кадиз прошлата година.

Едит - Го има тргнато постот бе ретардот?
Извини али играа и Бисака, Линделоф и ВДБ.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.597
Поени од реакции
59.363

Не не, од 2020та е постов, Реал кога киксна од Кадиз. После постов ги избаксузира па 2 сезони не можеа да го тепаат Кадиз.

Да ја живнам темава само :D

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Не не, од 2020та е постов, Реал кога киксна од Кадиз. После постов ги избаксузира па 2 сезони не можеа да го тепаат Кадиз.

Да ја живнам темава само :D
Јас си реков сега се има губено ретардот. :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.809
Поени од реакции
115.820
Санчо отстранет од првиот тим на Јунајтед и тренирал одвоено затоа што не бил ни физички ни психичко спремен да одговори на предизвиците и барањата на Тен Хаг. По се изгледа нови 100м фрлени у вода од страна на Јунајтед, кој знае кој пат во низа.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.780
Поени од реакции
10.088
Санчо отстранет од првиот тим на Јунајтед и тренирал одвоено затоа што не бил ни физички ни психичко спремен да одговори на предизвиците и барањата на Тен Хаг. По се изгледа нови 100м фрлени у вода од страна на Јунајтед, кој знае кој пат во низа.
Имаме па фрламе.
Штета што не фрилија и 200 милиони на Санчо. :gjavol:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.613
Поени од реакции
6.415
Демек Тен Хаг со некој негови луѓе го пратил да тренира и да се спрема. Ќе видиме што ќе излезе од ова но мене Санчо ми нема брзина за крило во ПЛ.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.852
Поени од реакции
67.348
Физички е спремен, беше најдобар играч во претсезонските мечеви, плус имаше добри утакмици на почетокот на сезоната.

Му се случува нешто надвор од теренот, дали има некој близок болен, кој знае дали ке дознаеме.

Инаку, една работа кај Англичаните е фасцинирачка. Кога ке кажат дека некој играч отсуствува од меч или репрезентација заради приватни причини, тешко се дознава што навистина се случува.

Ке го земам Бен Вајт како пример, кој се повлече заради приватни причини од Англиската репрезентација во Катар. Уште не се знае кои се тие причини. Да беше ова на Балкан...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.992
Физички е спремен, беше најдобар играч во претсезонските мечеви, плус имаше добри утакмици на почетокот на сезоната.

Му се случува нешто надвор од теренот, дали има некој близок болен, кој знае дали ке дознаеме.

Инаку, една работа кај Англичаните е фасцинирачка. Кога ке кажат дека некој играч отсуствува од меч или репрезентација заради приватни причини, тешко се дознава што навистина се случува.

Ке го земам Бен Вајт како пример, кој се повлече заради приватни причини од Англиската репрезентација во Катар. Уште не се знае кои се тие причини. Да беше ова на Балкан...
Дефитивно има нешто што се случува кај Санчо. Пред да почне СП ги избриша/сокри сите слики на инстаграм.

Screenshot_20221216-021734_Instagram.jpg

Е сега дали тој е психички паднат или има проблеми со некој близок, кој знае.

Вајт иначе се скарал на тренинг со Стив Холанд, еден од тренерите и асистенти на Саутгејт.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.852
Поени од реакции
67.348
Вајт иначе се скарал на тренинг со Стив Холанд, еден од тренерите и асистенти на Саутгејт.
Никаде не најдов од подобар/релевантен извор дека ова е точно. Ако имаш, давај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom