- Член од
- 23 септември 2015
- Мислења
- 1.135
- Поени од реакции
- 589
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бејкер цистаШто може да предизвикува болка во овој предел(позади коленото) најчесто го осеќам кога пешачам..нема ни оток ниту ништо...
Прегледај го приврзокот 357208
Не знам некогаш осеќам некогаш не...кога е ладно малце повеќе...Прегледај го приврзокот 357244
...мора да има видлив оток кој притиска на околната структура за да боли, па и да пукне Бакер цистата пак мора да се гледа оток,
Прегледај го приврзокот 357245Прегледај го приврзокот 357246
... да не во прашање крвен сад, пред пешачење дали си дома во седечка положба со свиткани нозе подолг период?
Na infektivnoДали знај некој кај можам да најдам вакцина за тетанус?
Promedika...dr.Naum TrpenoskiПредлог за очен лекар квалитетен ? Да проверам Систина имаат ли добри специјалисти?
Bolkata vo gradite e simptom na mnogu bolesti, kako sto na gradni organi taka i na drugi organski sistemi. Bolesti na srce, golemi krvni sadovi, belodrobni zaboluvanja, muskulno-skeleten sistem, krvni zaboluvanja. Najcesto koga ne stanuva zbor za povreda, gradnata bolka e simptom so srcevi zaboluvanja.Од што може да е болка во овој предел коски, 'рскавици итд?
Прегледај го приврзокот 358980
...ете сам си одговориПосочив коски, 'рскавици, мускули*... многу мала е болката поминува со масажа и најчесто ми се јавува ако седам подолко... Без паники.
ПС. Во грб е болката не во гради...
Да но ја имам болката доста долго време и стално си стои но ептен малце се осеќа...и ако вдишам подлабоко осеќам како да ми се затегнува грбот како да несака да се рашири за повеќе воздух и малку осеќам тапа болка како на сликата во тој предел....ете сам си одговори![]()