Дежурна Ординација! #2

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорѓески
  • Време на започнување Време на започнување
Што може да предизвикува болка во овој предел(позади коленото) најчесто го осеќам кога пешачам..нема ни оток ниту ништо...

1670099866060.png

1670101652395.png

Од што се јавува..него осеќам стално но го осеќам доста долго...дури како нозете да ми се воочуваат не знам како да објаснам добро...и стално морам да ја свиткам ногата и крцнам коленото и во место неудобно ми е кога стојам.
ПС. Немам ни оток ни ништо све сите нормално....

Последно уредено:
ПС. Немам ни оток ни ништо све сите нормално....

bakerova-cista.jpg

...мора да има видлив оток кој притиска на околната структура за да боли, па и да пукне Бакер цистата пак мора да се гледа оток,

bekerova-cista.jpgbaker-Beker-CISTA-KOLENA.jpg
... да не во прашање крвен сад, пред пешачење дали си дома во седечка положба со свиткани нозе подолг период?

Прегледај го приврзокот 357244

...мора да има видлив оток кој притиска на околната структура за да боли, па и да пукне Бакер цистата пак мора да се гледа оток,

Прегледај го приврзокот 357245Прегледај го приврзокот 357246
... да не во прашање крвен сад, пред пешачење дали си дома во седечка положба со свиткани нозе подолг период?
Не знам некогаш осеќам некогаш не...кога е ладно малце повеќе...
Нема оток ни ништо...нормално со изгледа

Дали знај некој кај можам да најдам вакцина за тетанус?

Од што може да е болка во овој предел коски, 'рскавици итд?
1671130576101.png

Од што може да е болка во овој предел коски, 'рскавици итд?
Прегледај го приврзокот 358980
Bolkata vo gradite e simptom na mnogu bolesti, kako sto na gradni organi taka i na drugi organski sistemi. Bolesti na srce, golemi krvni sadovi, belodrobni zaboluvanja, muskulno-skeleten sistem, krvni zaboluvanja. Najcesto koga ne stanuva zbor za povreda, gradnata bolka e simptom so srcevi zaboluvanja.
Zadolzitelna poseta na lekar! Potrebna e dijagnostika.

Посочив коски, 'рскавици, мускули*... многу мала е болката поминува со масажа и најчесто ми се јавува ако седам подолко... Без паники.
ПС. Во грб е болката не во гради...

Посочив коски, 'рскавици, мускули*... многу мала е болката поминува со масажа и најчесто ми се јавува ако седам подолко... Без паники.
ПС. Во грб е болката не во гради...
...ете сам си одговори :)

...ете сам си одговори :)
Да но ја имам болката доста долго време и стално си стои но ептен малце се осеќа...и ако вдишам подлабоко осеќам како да ми се затегнува грбот како да несака да се рашири за повеќе воздух и малку осеќам тапа болка како на сликата во тој предел.
Е тоа од што е и како се решава.
Или кога ке ме фати ладно го осеќам...ако вдишам ептем длабоко и силно осеќам како да ке ми крцке грбот и ке се намести

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom