Не се гледа тука најубаво, но тој што најмногу го провоцира пред да изведе пенал е негов соиграч од клуб.
Мора да го искористиме оваа неединство.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се гледа тука најубаво, но тој што најмногу го провоцира пред да изведе пенал е негов соиграч од клуб.
Ниту еден клип рачунај не може да ти долови целосна атмосфера. На пример, го гледав и јас клипот што го ставиле кога паѓа голот на Хрватска и само го ставиле делот каде што он тивко, како од мака кажува 1-1, а човекот се изгуби тотално на едно 20 секунди во тој момент. Значи откако влезе во гол топката дур да дотрчаат до корнер знаменце и цела клупа, дур да направат пирамида сите еден врз друг фрлени, он цело време беше исклучен, умре од мака, ако не фрли и слушалки и зарога се пред него во канцеларија, еве наИ да, знам дека е веќе 20 пати спомнато ама дегутантно е коментирањето на оние од Арена. Јас лично на МТВ гледам у глобала, ама низ нетот се вртат клипчиња и исечоци од српскиве коментатори, значи стварно е одвратно она што го прават. Сепак се работи се програма што се емитува во повеќе земји и МОРААТ да бидат објективни и транспарентни во коментирањето, вака поттикнуваат национализам и омраза кога најмалце е потребно. Човече, мрази ги ти Хрватска ама коментирај си како што треба, вака покажуваат дека се обични националистички копита и ништо друго.
Во ред е ПАБЛОС.Каква циганштана мајкооо. Како може некој да навива за латино тимови или шпанија исти кур им се и клубовите со исклучок на Реал. Повраќаница од луѓе тепаат и пак се расправаат. Па уште они ќе исправаат криви дрини кој што кажал а они први за гомна јадење. Роналдо барем не се крие за разлика од дволичново.
No ill feelings на крај...Не се гледа тука најубаво, но тој што најмногу го провоцира пред да изведе пенал е негов соиграч од клуб.
Со вакво понашање за мене никогаш нема да биде најдобар играч
Со вакво понашање за мене никогаш нема да биде најдобар играч
ПРот си го прави своето. Меси е малото, мирно дете кое е најдобро во се. Роналдо секогаш негативецот. Сети се само на интервјуто на Сеп Блатер. Да го направи Роналдо ова ке гореа медиумите а вака штама. Иначе ме боли кур и за двајцата, посебно Роналдо кој го ебе после начинот на кој замина од Реал. Нека се пензионираат што побргу и двајцата и сите на раат.
Се за Роналдо се збори како се понаша ама и Меси не е ништо поарен. Се гледа фрустрацијата кај него која нема потреба овака да ја покажува. 0 од понашање. Право циганско понашање.
![]()
БРАДАВИЦИТЕ РЕЧИСИ НАДВОР: Ивана во најжешко издание на мечот против Бразил (ФОТО ГАЛЕРИЈА)
Поранешната Мис Хрватска, Ивана Кнол и на големата пресметка помеѓу Хрватска и Бразил ги предизвикува конзервативните власти во Катар со...dailyzonews.com
Не би ги хејтал јужноамериканците толку. Со нов како луѓе имам позитивни искуства. Ама има и доза вистина во твоето, особено како спортистите им се вклопуваат и како градат кланови. Динамо на пример доживеа процват кога прекина да бара играчи од Аргентина/Бразил и стави фокус на домашни и играчи од екс-ку поднебје. Неверојатна трамсформација на екипата на подобро со промена на трансфер политиката од Јужна Америка кон Балкан.Кој не ги знае латинсите како народ скапо ќе плати. Може да ви се симпатични заради фудбалот ама во глобала тоа е иста хорда како Шиптаарите кај нас.
Криминал им цути, кралеви на белото, картели имаат направено држави во самите држави. Необразовани луѓе, се движат во глутница. 30год да го оставиш во твоја држава тој нема да научи ни здраво да вика на твој јазик. Ако ги имаш многу во тим, ти се прават кланови и проблеми.
Фудбалот на овие им е единствен спас да избегаат од тој свет, ама џабе кога си го носат тој свет со себе.
А куртонот ПЛАЧКО му ебам фаца размазена Роналдо .... ИЧ НЕ ГО САКАМ ..... пуштил жена да му се курчи оти не изиграл последната за ПортугалијаСо вакво понашање за мене никогаш нема да биде најдобар играч