Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто знам дека се ретардирани кладилниците кај нас, кошарка ако заврши нерешено, во продолжение го сметаат хендикепот или не?

Utrevecer Filadelfija pobeda so osnovniot hendikep -5.5 1.90, Lakersi igraat bez LeBron, ocekuvam bradata da ima jaka utakmica i pepel da gi naprav i Embid treba da gi iskine, 15+ razlika na kraj
Автоматски споено мислење:

Upiten e i Dejvis za ovaa utakmica ne se znae sto se slucuva so nego no najverojatno ne stanuva zbor za povreda i ke bide good to go.
Ako ne igra i Dejvis, Filadelfija ke im napravat blowout na Lakersi 30+ razlika.
Ama i da igra Dejvis 15+ razlika na kraj

Дескат е опериран , чак ке го пропуште и ЕП до сега делеа минутажа Дескат и Пеллас сега без Дескат Пеллас ке има фулл минутажа.После Дескат Пеллас беше тај со ги сутира пеналите така да сега најверојатно Пеллас ке биде прв пеналџија (мада на последнио меч Вилеминот беше прв) мада небитно очекувам мин 4 комада од Пеллас денеска , на последнио меч у ЛШ исто така без Дескат 5/5 за Пеллас8A0FCAB4-4E54-4184-BD4F-5D2E8D34D7FC.jpeg

Brazil — Hrvatska T1 1+I&1+II
Holandija — Argentina X прво п
Portugalija — Maroko 1& 1+I&1+II
Sturm Graz — Lask Linz GG3+

Eve vi eden cist 15 kvota negde

Vo zivo Barselona basket -8.5 1.90

Vredi i sea da se odigra na poluvreme -12.5.
Ke odi 15+ razlika na kraj

Nisto

Последно уредено:
Дескат е опериран , чак ке го пропуште и ЕП до сега делеа минутажа Дескат и Пеллас сега без Дескат Пеллас ке има фулл минутажа.После Дескат Пеллас беше тај со ги сутира пеналите така да сега најверојатно Пеллас ке биде прв пеналџија (мада на последнио меч Вилеминот беше прв) мада небитно очекувам мин 4 комада од Пеллас денеска , на последнио меч у ЛШ исто така без Дескат 5/5 за ПелласПрегледај го приврзокот 358158

Lapkaj si ✅✅✅

Nego kakvi bolidi stanaa vie bet365 em blokirat akaunti bezveza za mesec dena mi blokiraa 2 i toa za smesna suma 3500e samo na rakometari i kosarkari drugo nisto ne sum igral u rok od mesec dena 2 acc mi blokirat,baska so nejkat da isplatat dobitni livcinja kao demek za igraci Evroliga vazilo samo statistikata od taj den,utredenta ako imalo promeni u statistikata ne priznavale.2 dobitna beta ne mi isplakat i toa so video so se im praka i pa ne prifakat.Satoranski over 3.5 ass pred nekoe kolo 4 ass zavrsi praka i videa od site 4 ass jas so svoi oci ja gleda utakmicata i ne mi priznaa beto i ne mi priznaa (poslednata ass na Satoranski za Laprovitola ne mu ja upisaa na nego nego na Thompson protivnickio igrac,Barsa dava kos na igrac na Baskonia ja pisuvat ass) utredenta ja koregiraa statistikata ama vie bolidite ne priznavat.Pisuvalo go toa u pravilata verodostojna bila statistikata od deno koa se igrala utakmicata.Utredenta Hall over 8.5 liko dade 9 na off strana posle utskmicata pisuvase deka zavrsil 7 utredenta koregiraa sekade i na off strana vie bolidite pa ne priznavat.
A kapak na se voa deneska Pellas to score 4 or more ✅ Pells over 3.5 ❌ KATASTROFA - nisto cudno i voa da ne mi go priznaat

Attachments

• 4DF7E3BD-A9B2-43F7-A93E-CF5E9B29D75A.jpeg
    4DF7E3BD-A9B2-43F7-A93E-CF5E9B29D75A.jpeg
    191,9 KB · Прегледи: 35
Lapkaj si ✅✅✅

Nego kakvi bolidi stanaa vie bet365 em blokirat akaunti bezveza za mesec dena mi blokiraa 2 i toa za smesna suma 3500e samo na rakometari i kosarkari drugo nisto ne sum igral u rok od mesec dena 2 acc mi blokirat,baska so nejkat da isplatat dobitni livcinja kao demek za igraci Evroliga vazilo samo statistikata od taj den,utredenta ako imalo promeni u statistikata ne priznavale.2 dobitna beta ne mi isplakat i toa so video so se im praka i pa ne prifakat.Satoranski over 3.5 ass pred nekoe kolo 4 ass zavrsi praka i videa od site 4 ass jas so svoi oci ja gleda utakmicata i ne mi priznaa beto i ne mi priznaa (poslednata ass na Satoranski za Laprovitola ne mu ja upisaa na nego nego na Thompson protivnickio igrac,Barsa dava kos na igrac na Baskonia ja pisuvat ass) utredenta ja koregiraa statistikata ama vie bolidite ne priznavat.Pisuvalo go toa u pravilata verodostojna bila statistikata od deno koa se igrala utakmicata.Utredenta Hall over 8.5 liko dade 9 na off strana posle utskmicata pisuvase deka zavrsil 7 utredenta koregiraa sekade i na off strana vie bolidite pa ne priznavat.
A kapak na se voa deneska Pellas to score 4 or more ✅ Pells over 3.5 ❌ KATASTROFA - nisto cudno i voa da ne mi go priznaat

Pishi mu na chat i kazhi mu deka ako ne te isplakjat kje otvorish sluchaj na IBAS. Se plashat sekako tie od niv.

Pishi mu na chat i kazhi mu deka ako ne te isplakjat kje otvorish sluchaj na IBAS. Se plashat sekako tie od niv.
Ovaj go smenija Pellas , ama tie za Satoransky i Hall nejkat 1 nedela im pisuvam i na Bugarskio chat i na Angliskio se u krug se vrtat i taa pa taa.Ama sea pa ke im pisam sekako mi blokiraa acc nisto ne gubam

Живеам за денот кога ќе видам некоја статија за тоа како некој ги изгорел овие цигани на суд ради вакви сељачки работи. Како може да негираш нешто што стварно се случило бе, ко еве вчера да тврдиш дека Аргентина не заврши 2-2... Па мајката да ви ја ебам, ако дал 5 гола тој ракометарот тогаш толку дал, у ера на интернет и напредна технологија да тврдиш такви небулози е ненормално.

Иначе више неподносливо стана и кладење и се, јадеш лимити ако фатиш 2 бета со ред (така иде зборот).

Живеам за денот кога ќе видам некоја статија за тоа како некој ги изгорел овие цигани на суд ради вакви сељачки работи. Како може да негираш нешто што стварно се случило бе, ко еве вчера да тврдиш дека Аргентина не заврши 2-2... Па мајката да ви ја ебам, ако дал 5 гола тој ракометарот тогаш толку дал, у ера на интернет и напредна технологија да тврдиш такви небулози е ненормално.

Иначе више неподносливо стана и кладење и се, јадеш лимити ако фатиш 2 бета со ред (така иде зборот).

И што? Им ги реактивирале акаунтите, wooooow. Ја зборам да ги изгорат да плаќаат казни или да јадат некои банови и слично, нешто што никад нема да се деси. :D

Stvarno cigani stanaa , lani limiti na kosarkari bea po 500/600e sega na kosarkar limit od Evroliga max 170e na rakomet 140e pa poarno ne davaj u ponudata vise igraci ako misles da stavas limit,kako ovie naste umreni kladilnici dadele ponuda a naucna fantastika e poveke od 6000 den ako uplates,pogotovo Evrotip random odberi 3 igraca na trepka na 6000 den glava ostavam deka ke namalat kvota na site 3 igraci.
bet365 u rok od 2 meseca mi blokiraa 2 acc za suma smesna suma od 3500e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom