Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A kako sto gledam a1 55mkd,min.telekom e poevtin 25mkd/1min.Koj si ima lycamobile, i ima rodnini/drugari/prijateli so lycamobile-germanski br, od denot na aktivacijata na long term ili so nadopolnuvajne kredit ke si ima 30dena povici kon lycaWorld odnosno kon site lycamobile broevi vo svetot
Btw, brojceto e germansko lyca, ama momentalno e vo slovenija i sie na eu roaming(roam like home)... i si funkcionira...
Super, jas taa balans sostojba od portirajneto 336,ja iskoristiv za vo roaming...Denes mi zavrsil ednogodisniot paket, pa dodeka primetam mi iscical 300 denari za internet od balance sostojbata. Vcera 200 denari vo Roaming vo Solun vkupno 500 denari. Denes povtorno aktiviran paket na 12 meseci bez zaebancii so plakjanjeto.
Kolku pati proba da platis.? Za istiot br i paket?Пробувам да платам за пакетот Super 200 на 12 месеци, но откако ќе ја внесам картичката и одберам да се наплати ми ја вади следната негација:
Transaction is already in pending status for the same Bundle Code and Bundle Amount
До што може да е проблемот?
Ne, vo toj del samo funkcionira call waiting, i forwarding when unrichable .... sms za miss cal stigaatZdravo,
Mi treba informacija,
Dali funkcionira prenasocuvanje na povik -,,call forwarding,, vo lycamobile?
Zatoa sto prethodno nemaa takva opcija vo setings
Forwarding when unrichable e postaveno samo na toj broj koj e postaven so samata karticka nemoze da mi tekne sega kako tocno bese no znam deka nebiva da se smeniNe, vo toj del samo funkcionira call waiting, i forwarding when unrichable .... sms za miss cal stigaat
nema vrska so tvojot br, sto go imas toa e eden br za site korisnici iForwarding when unrichable e postaveno samo na toj broj koj e postaven so samata karticka nemoze da mi tekne sega kako tocno bese no znam deka nebiva da se smeni
go rekov istotonema vrska so tvojot br, sto go imas toa e eden br za site korisnici i
ne moze da se smeni toa e +38979200214
Ti go rece, ama od. Kocani dijalektot se svajka poinaku, vikas brojot koj e postaven na samata sim karticka,go rekov istoto
Na pogresno mesto pisuvasMoze nekoj da mi go prati dokumentot za portin i emailot kade treba da se prati posle popolnuvanje
Btw, toa se 2 razlicni raboti...Na pogresno mesto pisuvas
Pisi mi mene ke ti pratam sto ti treba...
Na stranata nema da odberes operator MTELNa pogresno mesto pisuvas
Pisi mi mene ke ti pratam sto ti treba...
Автоматски споено мислење:
Btw, toa se 2 razlicni raboti...
ako go prajkas na email treba
cs@lycamobile.mk
Ako go portiras online preku web stranata, otkako ke ti pristigne na email Mnp broj posle upload se pravi na toj link sto go pustiv pogore na dr, clen
go potpisuvas dokumentot sto ke ti go ispratat i go prikacuvas.
Polesno e na email ama tamu baraat povejke podatoci... licna karta slikana od 2te strani dok, sto ke ti go pustam...
Ama ne saka tuka nesto momentalno eror kajganava vadi... Ke probam pokasno... ili na pp.
![]()
International Calls, Pay As You Go, Best Prepaid SIM in Macedonia
Lycamobile offers best prepaid SIMS for FREE with cheap international call rates in Macedonia. Order your SIM card and pay as you go in Macedonia.www.lycamobile.mk